Sergiu_Q Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 sa-mi bag. am ajuns sa invatam tehnici de trecut prin gropi in loc sa ii ardem pe astia de la primarie sa le repare. cred ca Sirius isi angajeaza 2-3 oameni in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gasgas Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Un crater in Baneasa cam pe la "Gil" asa, sensul spre intersectia cu DN1... Aia se adanceste pe zi ce trece,sunt curios cum o fi dupa ploaia asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skizzo Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Groapa frumoasa si la podet la intrare in Bucuresti de dinspre Rosu / Chiajna. colegu' asta e acolo de mai bine de 7-8 luni. trec mereu pe langa ea cand merg la prietena mea... s-a asfaltat in zona dar gropanul ala tot asa l-au lasat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate