Sari la conținut

skizzo

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dannootz_reddog@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    13.06.2012
  • Motocicleta
    Honda
  • Numar Moto
    bine ascuns

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda cbr 600f2

skizzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca nu cunosti zona sau nu cunosti accidentul mai bine taci, inseamna ca nu locuiesti in bucuresti. M-am saturat de oamenii care comenteaza fara sa aibe habar de situatie sau se baga in seama ca sa stranga postarea mai multe commenturi... daca "aproape facuse intoarcerea" dc plm e lovit in aripa fata ??logic si firesc nu era sa fie lovita masina in spate sau ma rog.. aripa spate ? oricum in momentul de fata este irelevant ce a facut moldoveanu', ideea este ca a bagat in spital un om care mergea regulamentar. Observ cu parere de rau ca forumul asta nu mai e demult pt motociclisti, aici toti se strang toti pt a comenta aiurea sau sa faca, caterinca de patania unora... motociclisti de tastatura.. Insanatosire grabnica Cosmin si multa sanatate iti doresc !!
  2. Salutare? Eu ma mai intalnesc si cu alti tipi la ora 11:00 la Arcul de triumf. Deci care vine din grivita, crangasi, militari etc, ne putem intalni acolo si putem pleca impreuna.
  3. Ca bine zici, daca dai o tuica fiartala iarna vin sa-ti tin de urat, stam amandoi langa ea )
  4. pai cred si eu colegu' ca daca vezi o tipa in slip si sutien clar nu da nimeni peste ea..
  5. multumesc mult Yuk! Si crede-ma nu asta era ideea, dar atunci cand sunt luat la misto, injurat si luat mortii in pwla nu am cum sa fiu mielusel si sa accept asa cv. Eu am pus o intrebare simpla, nu stiu, nu am experienta in domeniu, cum am spus si mai devreme sunt incepator.
  6. Totul e stock pe ea, ma refer la componene motor, roti.. etc Lantul nu il schimb eu in spatele blocului, o sa merg sa in mecanic acasa, deci nu in service. Iar cand am zis de respect in trafic era vb de faptul ca nu e ok sa ne injuram si sa ne luam la pWla si mai ales intre noi.
  7. Boss, e mai usor sa comentezi aiure decat sa dai un sfat nu ?? nu am motorul in Bucuresti, daca il aveam nu mai stateam sa ma cert aiurea cu tn. Nu stiu dc de ambalezi atat, era doar o intrebare la care daca vrei raspunzi si ajuti omu daca nu "iesi acasa" si treci mai departe.. App, a fost greu sa iti dai cu parerea in Ek si DID ?? si data viitoare poate incerci sa vb un pic mai frumos ca traim intr-o tara civilizata nu in satra.. dar poate ca acolo locuiesti, i don't know :-?? Mai avem si pretentia sa fim respectati in trafic... daca intre noi nu ne respectam dc ar face-o altii??
  8. Cand o sa te intreb pe tn personal atunci sa comentezi bai orfanule, daca nu esti in stare sa porti o discutie civilizata iesi afara dp forumul asta ca nu avem nevoie de specimene de genul tau. Eu am intrebat ca nu stiu, sunt incepator in domeniul asta dar esti prea retard sa dai o mana de ajutor. Pun pariu ca esti tipul de pers care, in caz de accident nici nu se opreste sa se uite dupa care posteaza pe forum sa intrebe daca stie lumea ceva... Cum ziceam si mai dvr, esti o scursura de om, lepra societatii... din cauza idiotilor ca tine suntem toti bagati in aceasi oala de cetatenii acestei tari..
  9. Nu boss, nu stiu sa citesc si nici sa scriu. Permisul l-am luat la Pitesti. Eu intrebam lucrurile astea ca as vrea sa il cumpar la metru din dedeman si ma gandeam sa nu iau prea mult si sa n-am ce face cu el dupa. Chiar ma intreb ce cauti pe forumul asta, oare u alta treaba nu ai decat sa stai si sa comentezi aiurea ?crezi ca daca stiam toate informatiile astea stateam sa scriu topicul asta ?? Lumea intra aici sa caute informatii prietene si sa ne ajutam intre noi ca oricum nu suntem priviti cu ochi buni in trafic si cred ca ai vzt si u asta, in cazul in care nu mergi cu bicileta prin oras sau cu transportul in comun. Dar na.. ca in orice comunitate mai sunt si scursuri de genul tau ...
  10. Salutare tuturor! Dupa cum spune si numele topicului, m-am hotarat si vreau sa imi schimb kitul de lant ca nu prea se mai poate merge cu el si consider ca nu merita sa imi pun viata in pericol. Problema este ca nu stiu exact ce lungime are lantul ( ma refer la numarul zalelor adica 525 sau 530, sper sa nu gresesc), cati dinti tre sa aibe pinioanele (pinionul de atac si foaie spate ) si ce mi-ati recomanda dintre marcile Did sau Ek Chain,la acesta se poate alege culoarea preferata. Tin sa mentionez ca detin o Honda Cbr f2 din 94. Cine poate sa ma ajute cu ceva sfaturi sunt binevenite. Multumesc si asfalt uscat tuturor !!
  11. Nu am auzit nici eu de probleme de cutie la Honda cbr f2 pana mi s-a intamplat mie. Doar ca mie mi-a dat de stire ca o sa se strice pt ca pe la 8k-10k rpm imi sarea pe liber (N) iar acum, de cateva zile imi sare pe la 3k-4k rpm. Ca si pret nu cred ca depaseste 200-300 de lei cutia dar cum a spus si colegul mai sus te omoara manopera mai ales daca il duci la un service. Cauta pe net, trebuie sa gasesti, eventual din dezmembrari.. bafta, sa ne auzim cu bn si asfalt uscat !!
  12. Colegu' sfatul meu este, cum au spus si mai sus, nu iti retrage plangerea si mergi cat de departe poti pt ca va venii el in genunchi la tn. Cere despagubiri cat mai mari ca au de unde sa dea jegosii astia. Pe mine ma mira faptul ca atunci cand sunt alegeri mai au un pic si te pupa si in poponeata doar sa le dai votul si acum ii doare in (cuvant urat) de alegatori. de i-as ierta eu pe astia baga-mi-as (cuvant urat) in familiile lor.. Nu fii fraier ca tot u pierzi. Scuza-mi exprimarea dar cam asta e adevarul frt, traim in Romanica...
  13. Eu sunt de parere ca nu conteaza unde se uita motoristu atata timp cat idiotu a intors prin loc nepermis,binenteles aici intra si neacordarea de prioritate.. deci clar motociclistu n.are nici o vina dupa parerea mea. Plus ca, noi, motocilistii chiar daca avem prioritate ar trebuii sa fim cu ochii in 14 nu in 4 pt ca nu se stie de unde te loveste "norocul". multa sanatate raiderului...
  14. asta e Romanica noastra. sincer nu m-ar mira sa vad carute si pe autostrada ... ca la ce autostrazi avem le poti confunda foarte usor cu bulevardele din bucuresti Colegu, calul nu are ambreiaj sa il poti stapanii ! )) Si ca sa fiu pe subiect, sincer cred ca ii dadeam un mozol calutului pe bot , exact cum zicea colegul mai sus )))
  15. skizzo

    ATENTIE LA GROAPA

    colegu' asta e acolo de mai bine de 7-8 luni. trec mereu pe langa ea cand merg la prietena mea... s-a asfaltat in zona dar gropanul ala tot asa l-au lasat...
×
×
  • Creează nouă...