stulewa Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 vand eu un "aleluia" functional, cui ii trebuie sa ma contacteze pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 (editat) am un amortizor de gsx-r pe care vreau sa-l montez pe RSV.la cursa & dimensiuni e ca unul stock de RSV, singura problema apare la unul din capete ,unde are surub, al carui filet e mai gros decat cel de pe RSV. Am 2 solutii,din cate vad: 1) ori refiletez surubul mai gros, spre un diametru mai subtire, ca sa-mi intre in gaura de pe jugul inferior ( acolo e una din prinderi) 2) ori desfac capul ce contine surubul (capul de la capatul tijei) si caut un cap care sa-mi intre pe tija,dar care sa aiba atasat un surub mai subtire .Are careva vreun amortizor stricat, de la care se poate desfileta capul ? (surubul sa aiba diametrul cam ca in poza, tre sa masor sa vad exact de cat e surubul subtire) Ca sa reconditionez ala Matris, reglabil, nu e fezabil (costa multi bani). Ca sa iau unul SH, de RSV (stock),iarasi costa. De asta cel mai la indemana mi-ar fi sa-l montez pe asta de gsx-r, pe care il am deja. Editat Martie 3, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate