cosminb Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Stie cineva ce tip de stander trebuie pentru roata fata la un Kawasaki ER6F 2006 ABS? Am incercat initial cu unul cu role (BikeLift), si pe partea stanga rola nu avea loc de suportul senzorului de ABS. Asa ca m-am dus inapoi la magazin, sa schimb adaptoarele cu unele cu pini, fara sa observ ca furca are dimensiuni diferite stanga/dreapta. Ce tip de adaptoare imi trebuie? Am atasat si niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Stander de jug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Martie 6, 2014 Autor Share Postat Martie 6, 2014 Te referi la ceva in genul asta? http://images.motorcycle-superstore.com/productimages/OG/0000-dmp-s-spec-head-lift-paddock-stand-black.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Da, asa ceva dar bikelift sunt supraevaluate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Martie 6, 2014 Autor Share Postat Martie 6, 2014 Pff, 900ron??? http://piesemoto.achimoto.ro/stander-moto-roata-fata-profesional----bike-lift---pt-jug-sportive---fs11sr/891.htm Cred ca ma descurc si fara stander fata... il duc maine inapoi la magazin. Eu i-am intrebat inainte daca se potriveste pe a mea, dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Cosmin, verifica-ti mesageria, ti-am scris PM. Nu am voie sa dau recomandari pe public. Mi-am mai luat o suspendare de cateva zile din aceasta cauza, desi nu e trecuta nicaieri in vreun regulament. 900 de lei este un pret exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Martie 7, 2014 Autor Share Postat Martie 7, 2014 Dap, mult prea mare pretul pentru cel cu prindere pe jug. Am fost astazi si l-am returnat. Am aflat ca mai exista un set de pini in care unul din ei este mai mare, si s-ar fi potrivit, insa trebuia achizitionat separat, asa ca am renuntat. Pentru moment o sa folosesc doar standerul spate, o sa vad daca am neaparat nevoie si de cel fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate