Vizitator Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 asi vrea sa imi fac di eu scaunele la supape si sa le rectific ,pasuire ....stie cine va unde in bucuresti am auzit de unul misu care avea pe sirenelor si acum are pe salj sau rahova,aveti ideecam cit costa???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 daca vii cu chiulasa in brate te rezolv eu ...la un mester batran ...nu cred ca e mai mult de 4-500 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 daca vii cu chiulasa in brate te rezolv eu ...la un mester batran ...nu cred ca e mai mult de 4-500 mii daca reusesti sa-i rezolvi supapele daca el vine cu chiuloasa si atat in brate esti mare. vei reusi poate sa faci primul M72 cu supape in cap. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 (editat) vino cu toata bucata asta Editat Noiembrie 30, 2006 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 ok.de unde esti,si lasam-i un nr de tele. sunt din bucuresti omule si mergem la mester pe giurgiului ..tel meu este 0724272526 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 daca reusesti sa-i rezolvi supapele daca el vine cu chiuloasa si atat in brate esti mare. vei reusi poate sa faci primul M72 cu supape in cap. succes! nu cred ca era necesara ironia sunt din bucuresti omule si mergem la mester pe giurgiului ..tel meu este 0724272526 OLY o sa-mi desfac si eu motorul sa vad ce e pe acolo, daca o sa fie necesare rectificari pot sa mizez pe sprijinul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 nu cred ca era necesara ironia nu era cu rea intentie, iti imaginezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 OLY o sa-mi desfac si eu motorul sa vad ce e pe acolo, daca o sa fie necesare rectificari pot sa mizez pe sprijinul tau? DA bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate