Sari la conținut

OLY

Super Membru
  • Număr conținut

    824
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de OLY

  1. pauneasca a riscat si ea .....da n-a fost sa fie
  2. cam liniste pe topicul asta....va fi musamalizata fapta cu siguranta, pentru ca ei are bani, pentru ca e romania si ei poate, pentru ca mortul e de vina. Eu personal inca mai astept un rca de la o doamna cu un Q7 de mai bine de 6LUNI ........
  3. Da mi se pare mie sau acolo era deja un magazin moto? A fost rebranduit sau e altul 5 metri mai in stanga ?
  4. OLY

    Suzuki Vx 800

    ms ms Si deja incep cu probleme.....mi-ar trebui un capac de robinet de benzina(plasticul) si o scarita stanga fatza.....idei?
  5. OLY

    Suzuki Vx 800

    DAR VAI dupa numai 105 pagini de istorie VX si ceva ani mai tarziu , initiatorul acestui topic este mandru sa va anunte ca a pus in sfarsit alaturi de supermoto din dotare si un ........VX800. Lasand caterinca la o parte....ei bine domnilor este adevarat MI-AM LUAT VX. Are cam 3 zile de cand e la mine in atelier, nu am mers cu el nu l-am probat (il stiam) si nu inca nu am poze frumoase cu el! Ceva munca o sa fie la vaca asta mica si grea ( nu de alta dar are atatea kg cat avea africa si e la jumate de inaltime). Va trebui sa-i schimb lichide, placute, uleiuri, semeringuri, reglaje carburatoare bujii , filtre de aer , o vopsea frumoasa ( e violet apropo) si ne vedem pe drumuri la primavara.......ca deh iarna e lunga si o sa tot am ce face ! Sanatate si numai de bine !
  6. O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi. Fiica vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii si uitandu-se la fiecare masina care trece. − Mami, intreaba fiica, ce fac doamnele alea acolo? − Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca, raspunde mama. − Hai, cucoana, ca-s prostituate, intervine taximetristul.. Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba: − Mami, prostituatele au copii? − Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii ??
  7. OLY

    Harley 1200 backflip

    da asa e n-a fost modificata , toate harley'urile au furca d'aia ......am vazut eu bine !
  8. mama mama radule cat am admirat-o la rasnov......ce sincronizare de (cuvant urat).....daca stiam ca o sa vrei s-o dai puneam banu deoparte si veneam la brasov...
  9. OLY

    BMW SUPERMOTO

    poate e frumoasa ........sau poate gateste minunat ........ bine ca scrie despre BMW si nu despre HONDA
  10. asta a fost motoreta mea ...........am vandut-o ! probabil urmeaza KTM supermoto .....cu bine camarazi
  11. iti dau numarul omului pe mess o sa merite fiecare banutz crede-ma ! Mesaj completat ar fi relevant consumul la a ta daca as fi tot eu pilotul ei da incearca sa-l spui oricum Mesaj completat deci daca e dragutza si nemaritata am eu un RD07 de masurat ca deh sunt din BUCURESTI ! )
  12. (cuvant urat) mea gata give it up ! mai bine certati-va pe urmatoarea afirmatie 6,2% consum urban mers batranesc, si 5,5 mers extraurban @120km/h ah ah ah ?who's the daddy now? cred ca dau o fuga pana in india cu asa autonomie ( 410 km )
  13. DECI misterul a fost elucidat..........in urma cu vreo 2-3 luni intr-un drum spre sighisoara am bagat ceva benzina proasta si am decis sa purjez carburatoarele pe marginea drumului ca sa pot continua linistit si fara gunoaie ......Toate bune si frumoase numai ca nu am nimerit din prima suruburile care dau drumul la benzina , ci fix pe alea de langa care datermina amestecul de benzina si aer ..........si unul din ele l-am insurubat la loc cu simt de raspundere pana la capat deci aer complet inchis. Astazi am dus-o si am facut sincronizarea si amestecul si m-am intors la bar si acasa pe UN LITRU DE BENZINA adica 14 km la litru intraurban FUCK YEAH!
  14. Domnul meu ai perfecta dreptate, motorul nu da nici un semn de vreo boala si as fi dat vina pe stilul de mers dar ai vazut ce face Mielu' unei biete africane ) si nu scoate asa consum. De cum am ajuns acasa am dat rezervorul jos l-am golit de benzina in totaitate si apoi l-am umplut cu furtunul cu apa de la robinet . Rezultatul acestei operatiuni a fost: -au curs 20,5litri din el pe normal -au curs un pic mai mult de 4 litri pe rezerva rezulta ca are aproape 25 de litri rezervorul meu , si pot CURGE toti , nu tu rezerva infundata nu nimic. Intr-adevar adanc mister ......mai investigam Mesaj completat Multumesc, o sa trec si eu miercuri pe la arc sa le iau !
  15. daca tot ne-am lansat in discutii ....... pistonasele de la soc sunt functionale RD07 simplu, carburile au fost sincronizate(asta iarna), filtru de aer este NOU bujiile sunt arse mega ok ......... Azi am desfacut rezervorul , l-am masurat l-am curatat am schimbat sita, robinetul curatat.........nu am umblat si nici nu o sa o fac singur , la cui ponto si chestii dinauntru pt ca nu e de stiinta mea .....to be continued
  16. bune intrebari .....am sa desfac tot si am sa ma uit ..........de tras trage , de mers merge rotund de dat cu fum negru nu da s-ar putea sa fie dyno........dar de ce pana acum consuma 5,5 -7 si acum 9 -12 ? raspunsul zace in ea ....trebuie sa o deschid cover me i'm going in !
  17. putem reveni la chestii nasoale acuma ? de exemplu (cu multumiri lui Dan si soferitei) nu imi explic cum de a reusit sa-mi consume mie africa din bucuresti si pana la rasnov, defapt pana in poiana brasov.....UN REZERVOR si bineintels ca rezerva a refuzat sa intre .................IDEEAS?
  18. vad ca nu se grabesc aia care au avut aparate ....pun eu una facuta cu telefonul numai africa twin cat vezii cu ochii a fost chiar ok si peisaj si oameni tot ......BRAVO, !
  19. ce-ar fi sa vina si mertzan sa ne imparta stikerele cu africa ))))))))))))
  20. exact asa ziceam si eu 7-8 vineri seara ........pe unde iesim sau unde ne vedem ?
  21. da dom'le ne vedem la obarsia lotrului si oricum nu-l alegeam pe al tau ca e facut in japonia si e de 400 Mesaj completat poate de data asta n-ai simtit cand ai dat 2 viteze in jos si drumul brusc la ambreiaj.........asta e reteta sigura de sarit in cap de obicei )
  22. vesti bune si de la bucuresti....... releul de VTR adaptat la mufe astazi a primit un radiator de procesor si un ventilator de procesor.............totul e foarte voluminos si nu mai este loc de nimic sub carena aia laterala dar FUNCTIONEAZA se raceste cum trebuie si voltajul este in parametrii normali ! Sa ne vdem cu bine !
  23. deci chris nu e singurul........si eu am ramas fara releu de incarcare in urma cu vreo 5 zile.....am primit si adaptat unu de VTR dar asta se incinge ca draq ....nu stiu de ce si parca nu as pleca cu el la drum lung ....WTF?
×
×
  • Creează nouă...