High-Protect Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Buna , Stie cumva cineva daca sunt cluburi numai pt cei care practica motocross ,sau Downhill ? un pic mai extrem? Asi aprecia o sugestie,sau un link. Mersi si ..drive safe"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Salut! www.welovemx.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
High-Protect Postat Martie 27, 2014 Autor Share Postat Martie 27, 2014 Sau de unde asi putea face un sondaj cati motocrosisti sunt in romania? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Sau de unde asi putea face un sondaj cati motocrosisti sunt in romania? Mersi! Pai, cred ca pe cei legitimati la cluburi sau care s-au dat in campionat la clasele amatori sau veterani, ii poti gasi la FRM, dar pe ceilalti ... nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
High-Protect Postat Martie 27, 2014 Autor Share Postat Martie 27, 2014 Pai, cred ca pe cei legitimati la cluburi sau care s-au dat in campionat la clasele amatori sau veterani, ii poti gasi la FRM, dar pe ceilalti ... nu stiu. Mersi ,si asta e de ajutor cat de cat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vasile Vali Grigorescu Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Sau de unde asi putea face un sondaj cati motocrosisti sunt in romania? Mersi! Motocross CUP singura cupa privata de motocross , ia legatura cu ei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cecalasan Lucian Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 dezmembrez KTM 450 SXF 2010 , motorul are 40 ore de functiune !!!!!!!! 0755876192 detin factura tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate