Sari la conținut

J R M

Membru
  • Număr conținut

    179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Prahova
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Afrca Twin

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Crf, Funduro, V-strom, Africa Twin

Vizitatori Recenți Profil

1.193 citiri profil

J R M's Achievements

  1. Salut! Am permis de conducere cat. C și C+E, atestate ADR și pentru transport marfa, card tahograf. Caut de munca în regim colaborare, adică am deja un job și ceva mult timp liber la dispoziție. Merci!
  2. Salutare! Ce tip de ulei de motor se folosește de obicei la o AT 750 din 1999 și ce cantitate întra în motor? Mecanicul mi-a spus sa iau Motul 7100 15 W 50. Mulțumesc!
  3. Atilla, iti doresc sa ai un an nou fericit! Putere de munca, sănătate și ture cat mai dese! Cele mai bune gânduri și spre familia ta minunata!
  4. In prima perioada menționată de tine, mă înscriu eu că al patrulea participant la tura. Mi-e ok și în cea de-a doua perioadă! Mulțumesc!
  5. » Post actualizat in 14 May 2018 18:37 Și eu am făcut parte din acest grup. #fleur are dreptate 110% in descrierea făcută!!! Aș adăuga trei lucruri: vremea a fost superbă, deși duminică se anunțau ploi, motocicletele au mers foarte bine, fara probleme tehnice și, apoi, cel mai important, deși nu ne cunoșteam la început, decât 2 cate 2 in grupul de 4, duminică când am plecat, ne-am îmbrățișat ca niste prieteni vechi. Ne-am urat: la revedere! Oricum, peste o luna ne vom întâlni pentru o nouă tura. Nu în ultimul rând, Attila este cel mai tare!!! Tratează oamenii nu ca simpli clienți care cumpără un serviciu, ci ca niste prieteni. Eu așa m-am simțit. » Post actualizat in 14 May 2018 18:50 Ceva fotografii...
  6. https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3781974 » Post actualizat in 10 May 2018 15:12 Asta o fi accidentul?
  7. https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3781914
  8. dandan - Buzău Vinde echipamente sh. Mi-a dat țeapă, culmea, când a cumpărat un echipament de dama de la mine, nu a ridicat coletul. Plătesc că fraieru' transportul de 2 ori. Oare i-a dat și lui cineva țeapă cu neridicatul/refuzatul coletului? Știe careva, mai priceput, poate fi infracțiunea de înșelăciune, art. 244 din Codul Penal???
  9. Așa cum spune titlul topicului, doresc să dau de Stefan din Cetatuia, Harghita, care are la vânzare o Yamaha Wr, înmatriculată, an de fabricație 2004. A pus un nr. de contact pe site-ul de vânzări, dar nu poate fi contactat acolo.(bănuiesc că l-a tastat greșit sau cine știe!) Daca cumva, printr-un noroc chior cineva îl cunoaște, sau este chiar membru al comunitatii, dati-mi va rog un mesaj in privat cu nr lui de telefon bun. Multam' fain!
×
×
  • Creează nouă...