Sari la conținut

High-Protect

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://sportmaxx.ro

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Locatie
    Targu-Mures
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    Honda Magna
  • Numar Moto
    1

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2
  • Interests
    Motocross,Downhill,Enduro,Schi

Vizitatori Recenți Profil

609 citiri profil

High-Protect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare la toti. In cazul in care va pot ajuta cu echipamente premium preturi importator tot ce ai nevoie pt Enduro , Atv , Cross......Pantaloni costume , bocanci...manusi.....etc. Nu ezitati sa ma contactati pe facebook la . Sportmaxx professional sport equipment, sau pe siteul www.sportmaxx.ro. Orice intrebari aveti referitor, la produsele mele pe care ;le import din Anglia si Germania, nu ezitati sa ma contactati. Ca sa stiu de unde vine traficul rog sa preciazati la orice comanda facuta , telefonic sau prin site .. *MOTOCICLISM.RO si din partea casei aveti cadou si o cagula bumbac 100% Germania. Vas astept fizic si in Showroom ul SPORTMAXX din Tg-Mures Comenzi telefonice de la 9-18. Zilinic! Mersi si va doresc Siguranta MaxXima!
  2. Salutare , Daca va ajuta informatia atasata in legatura cu cele mai bune orteze. Le puteti gasi pozele pe google romania Ortezele X-Pert de la Ortema Proteza X-PERT beneficiază de mulți ani de experiență, dobândită în dezvoltarea și producția de proteze pentru genunchi si este o versiune disponibilă în 3 dimensiuni, care reduce în mod eficient riscul de leziuni la genunchi în moto-sport .Dezvoltat de oameni de stiinta , medici , ingineri și tehnicieni ortopedici cu o potrivire anatomica maxima al piciorului ,X-PERT se distinge prin greutatea redusă combinată cu o stabilitate mare. Materialul din interior previne alunecarea protezei și oferă mare confort la purtare.Protecţia detașabilă pentru rotulă protejează zonele de multe ori expuse, care sunt predispuse la accidente cauzate de pietre și lovituri. Articulații ale genunchiului policentrice mecanice copiază mișcarea articulației naturale cât mai mult posibil. Articulațiile sunt realizate din oțel de înaltă calitate pentru a face faţă cerințelor dure ale moto-sportului. Per total proteza pentru genunchi X- PERT protejează şi stabilizează articulaţia genunchiului deoarece, a fost concepută pentru a satisface toate nevoile în participarea la moto-sport. Dimensiuni: Circumferința genunchiului este măsurată la mijlocul rotulei (patela). Piciorul trebuie să să fie complet întins cu mușchii încordati, în timp ce trageți degetele de la picioare în sus.
  3. Mersi, Becul in sine nu este ars inca dar nici nu prea vad nopatea. O sa incerc ...da sa ceva nu am vazut in viatza mea.
  4. Salutare, Am un Honda Magna VF 750 C din 1998 mode USA Farul din fata este de unica folosinta ( seald ) =nu se poate schimba becul . Daca stiti cumva o dezmebrare pt Magna sau opinii. Multumesc
  5. Salutare , Daca cineva mai este interesat de Orteze Motocross/Enduro pot recomanda Ortezele Ortema X-Pert , sunt fabricate de o clinica de ortopedie din Germania, X-PERT se distinge prin greutatea redusă combinată cu o stabilitate mare. Materialul din interior previne alunecarea protezei și oferă mare confort la purtare.Protecţia detașabilă pentru rotulă protejează zonele de multe ori expuse, care sunt predispuse la accidente cauzate de pietre și lovituri. Articulații ale genunchiului policentrice mecanice copiază mișcarea articulației naturale cât mai mult posibil. Articulațiile sunt realizate din oțel de înaltă calitate pentru a face faţă cerințelor dure ale moto-sportului. Per total proteza pentru genunchi X- PERT protejează şi stabilizează articulaţia genunchiului deoarece, a fost concepută pentru a satisface toate nevoile în participarea la moto-sport. O puteti gasi si pe net , nu vreau sa divulg firma , dara daca cautati in gogle Ortema apare si distribuitorul in Romania.
  6. Salutare, Si pentru service moto fara RAR , stie cineva care sunt conditiile daca figureaza deja in act constitutiv. Mersi Numai cine stie sigur, situatia.
  7. Salut, As dorii cateva opinii ,pareri de la voi. Cum credeti ca ar reactiona piata pentru un produs nou in Romania ,de inalta calitate care ofera la ora actuala siguranta maxima dintre toate echipamnetele de protectie din europa..insa este cu 30% mai scump decat cele pe piata existente momentan ...si sunt fabrikate in China. Acesta este Fabricat in Europa de west. Se foloseste la (MOTocross,schii,fotbal,downhill)…neckbarace ,genunchire , protectii spate etc. Orice comentar ,pozitiv sau negativ dar argumentat este binevenit. Mersi.
  8. Exact Andrei cam asa ma gandeam si eu . Dar va promit cand ajunge produsul si va fii deschiderea va voi tine la curent. Oricum eram curios sa cam ce fel de feedbackuri primesc de la topicul pornit. Mersi Andrei. Keep in touch!
  9. Salut, As dorii cateva opinii ,pareri de la voi. Cum credeti ca ar reactiona piata pentru un produs nou in Romania ,de inalta calitate care ofera la ora actuala siguranta maxima dintre toate echipamnetele de protectie din europa..insa este si cel mai scump. Se foloseste la (MOTocross,schii,fotbal,downhill)…neckbarace ,genunchire , protectii spate etc. Orice comentar ,pozitiv sau negativ dar argumentat este binevenit. Mersi.
  10. Salut, As dorii cateva opinii ,pareri de la voi. Cum credeti ca ar reactiona piata pentru un produs nou in Romania ,de inalta calitate care ofera la ora actuala siguranta maxima dintre toate echipamnetele de protectie din europa..insa este si cel mai scump. Se foloseste la (MOTocross,schii,fotbal,downhill)…neckbarace ,genunchire , protectii spate etc. Orice comentar ,pozitiv sau negativ dar argumentat este binevenit. Mersi.
  11. Mersi ,si asta e de ajutor cat de cat.
  12. Sau de unde asi putea face un sondaj cati motocrosisti sunt in romania? Mersi!
  13. Buna , Stie cumva cineva daca sunt cluburi numai pt cei care practica motocross ,sau Downhill ? un pic mai extrem? Asi aprecia o sugestie,sau un link. Mersi si ..drive safe"!
  14. Exact asta era telul !! Cum sa te projezi de la lovituri ... Am fost martor la o cazatura in parcare . Tipul nu avea nimic pe el si motorul a cazut pe el. Deci protect yourself!
  15. Ok ok….nu ma atacati oameni buni… am avut si eu o intrebare ,doar e topic nui asa?……protectoare :-neck protection,back protection,chest protection,hand protection,foot protection. Sunt peste tot unai mai frumoasa decat celalat dar nu sunt de calitate. In afara de niste viteji care conduc numai cu creierul mai sunt si oameni care se protejeaza sau e prea scump asa ceva ,deci se merge pe varianta de " daca te calca numa popa te salveaza.? Caci majoritatea accidentelor se intampla in intersectii la viteze mai mici,si crede ma" protectia conteaza! Pana la urma ce ma-r interesa ,daca in romania se pune accent pe body protection.? O seara placuta tuturor!
×
×
  • Creează nouă...