yahym85 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Salut stie cineva cum ii zice la piesa asta si daca gasesc sa o cumpar .piesa este de la o honda f4i vine infiletata la clapetele de acceleratie.este din metal si are o bucata din plastic care se infileteaza care s-a rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikebaetelu Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 dap. crezi ca se regaseste in poza asta din link ? /index.php?/topic/699451-vand-piese-honda-cbr-954/# este cate una pt fiecare piston dac nu ma insel Daca imi dai cateva dimesiuni dupa ca sa o compar cu ce am eu ai fi ca si rezolvat tel 0721042325 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yahym85 Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 dap. crezi ca se regaseste in poza asta din link ? /index.php?/topic/699451-vand-piese-honda-cbr-954/# este cate una pt fiecare piston dac nu ma insel Daca imi dai cateva dimesiuni dupa ca sa o compar cu ce am eu ai fi ca si rezolvat tel 0721042325 unde am incercuit cu rosu se afla piesa. 3 sunt cu piulite la cap si una are o saiba nituita. la mine cea cu saiba este rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 cum s-a rupt?ai grija sa nu ti-o rupa si pe cealalta,cauta cauza mai intai,asta in cazul in care nu ai facut tu gafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yahym85 Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 cum s-a rupt?ai grija sa nu ti-o rupa si pe cealalta,cauta cauza mai intai,asta in cazul in care nu ai facut tu gafa nu am rupt-o eu si nu are cum sa se rupa celelalte nu exista un defect care sa le rupa. Are o parte din plastic in care forteaza un arc si a cedat plasticul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikebaetelu Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 unde am incercuit cu rosu se afla piesa. 3 sunt cu piulite la cap si una are o saiba nituita. la mine cea cu saiba este rupta. Rampa pe care o am este de altceva decat F4i de aceea te rog , asta daca esti interesat , sa faci niste masuratori la piesa ta ( lungime , diametre ) sa vaedem daca se potriveste. ai nr meu de telefon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Se potriveste si la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yahym85 Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 dap. crezi ca se regaseste in poza asta din link ? /index.php?/topic/699451-vand-piese-honda-cbr-954/# este cate una pt fiecare piston dac nu ma insel Daca imi dai cateva dimesiuni dupa ca sa o compar cu ce am eu ai fi ca si rezolvat tel 0721042325 am pus dimensiunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate