jupanu77 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Da' aia de pe microbuzele urbane (maxi-taxi) cum vi se par? Editat Aprilie 7, 2014 de jupanu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 ...dar sa ii condamnam pe toti mi se pare o tampenie.... Nu am scris "toti", ci doar ca ..."procentul este alarmant de mare"...! (daca esti taximetrist, imi pare rau ...dar este o realitate!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulette Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Multa sanatate riderului. Cu campaniile impotriva taximestristilor sau de constientizare nu prea rezolvam nimic. Aici e problema...le intra pe o ureche si le iese pe alta. Trebuie loviti unde ii ustura:la bani. Trebuie sanctiuni mult mai mari si sa se aplice foarte drastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate