Alex_250EXC Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Salutare, Are cineva pe aici o casca LS2 MX456 sa imi poata impartasii si mie niste impresii? Am gasit casca la un pret destul de bun pe ebay dar vroiam sa stiu daca este buna de ceva sau este doar de design? http://www.whateverwheels.co.uk/m13b0s392p7964/LS2-MX456-Factory-White-Hi-Vis-Yellow-Helmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axori Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 nu o am insa incearca si aici poate gasesti un pret mai bun: Shop LS2 online Gallery - Buy LS2 for unbeatable low prices on AliExpress.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 6, 2014 Autor Share Postat Aprilie 6, 2014 nu prea vreau sa ma complic cu aliexpres. imi e ca dau banii si primesc cartofi oricum, in prealabil vreau sa aflu o parere despre ea, nu ma intereseaza doar cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizzy Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Mi-am luat eu de cateva zile.Faina,usoara dar intra cam greu pe cap,poate din cauza ca ii noua. .A mea are pompa care se vede in filmulet in partea din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 6, 2014 Autor Share Postat Aprilie 6, 2014 stiu cam toate filmulete de pe net in care este prezentata casca. Ideea era sa dau de cineva care o are. am vazut ca modelele noi au pompa in fata la barbie si nu mai este in spate. da-mi mai multe detalii te rog. poti sa o pui pe un cantar de bucatarie sa imi zici si mie ce gramaj are, cat de confortabila este, materiale, aerisirea cum este? ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmikel Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Chris Birch poarta asa ceva (LS2), nu neaparat modelul specificat de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) am inteles..inca pun in balanta sa vad ce si cum cu ea, am vazut ca si cyrill despres a purtat tot ls2 mx 456 la dakar... Editat Aprilie 8, 2014 de Alex_450EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Rider-ii astia de top s-ar putea sa poarte niste modele personalizate, turnate pe capul lor. Tot mai bune sunt review-urile hobbitilor. De ex si Citroenul rupe tot in raliuri dar pe strada nu prea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 Andrei, mare dreptate ai ) am gasit-o la 650ron noua si imi place maxim modelul ca design... nu stiu cat este de aerisita... cred ca ma incumet si imi iau una sa vad ce si cum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate