tavy96 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Cine imi poate spune dimensiunile de la semeringul de la pinionul de atac la o honda crf 450R din 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Cine imi poate spune dimensiunile de la semeringul de la pinionul de atac la o honda crf 450R din 2004 Dimensiunile simeringului sunt (31X40X7) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Din pacate e o dimensiune atipica. In comert se gaseste 30x40x7 sau 32x40x7. Nu stiu daca e o idee buna sa-l indesi pe primul. Iti mai ramane solutia cu piese specializate moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy96 Postat Aprilie 9, 2014 Autor Share Postat Aprilie 9, 2014 O sa il masor pe cel vechi si dupaia o sa vad de unde il procur, multumesc mult pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate