vik55 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Daca vremea este acceptabila eu sambata as scoate vaca la pascut pe malul unei ape si cat paste ea eu as pune un peste pe gratar suna interesant ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Nu e perioada de prohibitie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 10, 2014 Autor Share Postat Aprilie 10, 2014 Duminica sunt FLORIILE deci peste , pe gratar punem peste de la Obor mai nasol este cu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Duminica sunt FLORIILE deci peste , pe gratar punem peste de la Obor mai nasol este cu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Vreme de rahat deci pa iesire ........................ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Daca vremea este acceptabila eu sambata as scoate vaca la pascut pe malul unei ape si cat paste ea eu as pune un peste pe gratar suna interesant ? . cand am vazut topicul am crezut ca iar e vreo stire legata de Oana Roman da putem sa mancam peste la restaurant ...undeva departe de bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 10, 2014 Autor Share Postat Aprilie 10, 2014 Da man dar parca mai gustos / placut sa-l perpelesti tu pe gratar nu mai vb de prospetime , tu stii foarte bine cate porcarii se fac la carciumi prin bucatarii in aceasta perioada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate