gyony.dealer Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Salut ,ma numesc Georgian si vreau sa-mi prezint si eu jucaria . Aprilia rs 125 cc , cu power valve .Este din 2008 . Sunt incepator ,sper sa nu incepeti cu chestii de genul ca este prea puternica sau stiu eu .Cat timp esti cu capul pe umeri ,poti face orice . Are 17.000 km , deocamdata sunt mai mult decat multumit de ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Frumoasa,sa o stapanesti sanatos dar cred ca te vei plictisi repede de ea si o sa vrei ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 (editat) S-o stapanesti fara evenimente si asflat uscat! Cumpara-ti crahspaduri pacat s-o strici estetic la o neatentie minora. Editat Aprilie 10, 2014 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyony.dealer Postat Aprilie 10, 2014 Autor Share Postat Aprilie 10, 2014 Multumesc mult ,o sa ma plictisesc de ea ,dar pana la 18 ani o sa am tot timpul sa o alrg ,sa zic asa . Vreau dupa sa dau de a2 , mi-ar place un cbr 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GLK27 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Nu prea ai sanse sa te urci pe un 600 cu A2. Eu am A2 si sunt in cautare de motor. Abia CB'urile de 500 (unele) se incadreaza la 35 KW. Frumoasa jucaria, sa te distrezi cu ea fara povesti triste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyony.dealer Postat Aprilie 16, 2014 Autor Share Postat Aprilie 16, 2014 Nasol atunci . Mersii mult , sper sa nu am parte de astfel de povesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate