Vizitator darcocbr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Asa mi a venit, sa vi l prezint si voua pe asta mic. Este un exemplar intretinut, ingrijit si pastrat pe cat posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Arata foarte bine si pare foarte ingrijit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Mersi. Ma ocup de el cu atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 arat bine.. nu vroiai 1000rr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Mersi. Nu m am razgandit. Inca vreau 1000'le. E urmatorul motor, sper cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 bucura-te de ce ai in momentul de fata, cat mai multi km fara incidente, nu te gandi ca trebuie sa scapi cat mai repede de ea foarte ingrijita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Nu aveai tot 929? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 @joao - mersi la fel. Sa stii ca nu imi vine sa o vand. Sunt f atasat de ea @ jagi - e acelasi motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 FRUMOASA dar toba aia parca-i hornu de la cet ,schimba si tu balena aia de toba cu ceva mai finut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Mersi. Asa e, e mare burlanul..nu stiu dc l au facut asa mare )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 ca ce echipament ai ? doar casca asa se vede intr-una din poze mare grija e nasoala treaba daca e asa. on: faina motorisca la cat mai multi KM fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Mersi la fel. Nu sunt eu in poza, e un prieten. Dar si eu eram la fel echipat . Poza e la sat facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate