Aprilia Rs125 Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Mi-a spus un prieten care era prin zona de un accident in patarlagele, in buzau . Un suzuki alb cu galben (el nu prea cunoaste motoarele) a intrat intr-un bmw care i-a taiat calea . Cel din urma , cu bmw-ul, ar fi iesit dintr-o parcare si nu s-a asigurat ... La fata locului s-au prezentat doar un politist comunitar si o salvare , din ce am inteles baiatul e destul de rau , a fost dus la bucuresti . Accidentul s-a produs pe data de 19 aprilie, insa nu am postat din cauza faptului ca accidentul nu a fost mediatizat in nici un fel si nu am avut cine stie ce detalii . Daca cineva mai are detalii , rog sa posteze aici ... Sanatate motociclistului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 sanatate raiderului.......si poate mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 ca de obicei, vitezana cu bemveu...deja vu...majoritatea accidentelor au un bmw implicat ( de obicei un cocalar teribilist ) si o vitezana ( alt teribilist ). sper ca sunt ok si sanatosi teribilistii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 n-am vrut sa supar pe nimeni...nu sunt teribilist de niciun fel...cer scuze daca te-a deranjat comentariul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 sanatate raiderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 valabil si pentru tine: n-am vrut sa supar pe nimeni...nu sunt teribilist de niciun fel...cer scuze daca te-a deranjat comentariul meu. si completez: imi retrag cuvintele din primul post. Citez "gogule nu ma cunosti. nu stii din ce categorie fac parte", dar tu ii cunosti pe "teribilisti"? Spune parerea dar nu cataloga omul cum ai facut tu si se pare ca faci exact ce nu-ti place tie sa fii catalogat.... Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Sănătate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate