Overwhelm Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Salut, Am schimbat teava de esapament custom pe care o avea un Suzuki Marauder VZ800 cu teava lui originala. Problema este ca teava originala am primit-o doar cu o garnitura pentru teava inferioara. Pentru bucata superioara nu am garnitura (un fel de sarama compacta, nu cunosc numele) si de aceea daca o montez, ies noxele pe acolo. Stie cineva un tinichigiu sau mecanic care se ocupa si de tevi de esapament si m-ar putea ajuta cu o astfel de garnitura? Am atasat o poza cu locatia in care ar trebui sa intre garnitura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Alea sunt pe dimensiuni si nu poti sa o ajustezi, sarma aia, care e defapt o plasa plina cu grafit parca, in momentul in care tai plasa aia se strica forma garniturii, nu mai etanseaza si se scutura si grafitul ala. Din propria experienta iti zic sa comanzi una pe original, improvizatii gen sfoara de asbest sau garnitura de asbest nu tin. Editat Aprilie 21, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Overwhelm Postat Aprilie 21, 2014 Autor Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Alea sunt pe dimensiuni si nu poti sa o ajustezi, sarma aia, care e defapt o plasa plina cu grafit parca, in momentul in care tai plasa aia se strica forma garniturii, nu mai etanseaza si se scutura si grafitul ala. Din propria experienta iti zic sa comanzi una pe original, improvizatii gen sfoara de asbest sau garnitura de asbest nu tin. De taiat n-a taiat-o nimeni, doar ca n-am primit-o Stii cumva unde as putea gasi piesa? Sau macar numele ei? Mersi pentru raspuns. Edit: M-am interesat si am gasit piesa pe net, mersi din nou. Editat Aprilie 21, 2014 de Overwhelm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate