alex emil Postat Iunie 14, 2014 Autor Share Postat Iunie 14, 2014 Salut, Am depistat problema...sper sa fie singura: MEMBRANELE CARBURATOR.... Intrebarea mea este, unde as putea gasi la un pret acceptabil? Daca aveti voi contact, etc...(ori nou, ori second).... Multumesc. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Membrane gasesti dar sunt foarte scumpe, daca fisurile nu sunt mari se pot reconditiona, vezi ca are cristi57 un post despre cum poti s-o faci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex emil Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Am inteles...Din cate am inteles, sunt fisaurate in multe parti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Ce carburi are viroaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex emil Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Habar nu am, nu ma price Dar ceva japonez...Mikuni cred....2 carburatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Am intrebat deoarece membranele se mai potrivesc de la alte marci/modele care le vand si separat. La mine, carburatoare Mikuni BDST38 membranele sunt identice cu cele de pe Suzuki DR650, care se gasesc separat pe bikebandit cu cca 25$/buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Salut, Am depistat problema...sper sa fie singura: MEMBRANELE CARBURATOR.... Intrebarea mea este, unde as putea gasi la un pret acceptabil? Daca aveti voi contact, etc...(ori nou, ori second).... Multumesc. Alex Cauta-l pe Razvan de la Metricmotion si intreaba-l. Intra pe site-ul lor si ai acolo datele de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex emil Postat Iulie 31, 2014 Autor Share Postat Iulie 31, 2014 Intr-un final am cumparat membranele carburator. le-am dat la mecanic, le-a schimbat. Spre marea mea dezamagire, motocicleta merge si mai rau. pe langa faptul ca tot nu revine cum ar trebui de repede la relanti, acum s-au depistat alte probleme. Intre rupe, smuceste, inegreste bujiile. Se pare ca e de vina aprinderea undeva.....am renuntat la mecanic pentru ca e un nesimtit si neserios (pana si benzina 8 litri din rezervor mi-a furat) si am dus-o la un prieten, care acum incearca sa vada ce e baiu.... Anul acesta a fost distrus si deja imediat e gata vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex emil Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 Intr-un final am rezolvat toata problema...s-au schimbat membranele carburator si singura problema era de la carburatoare..nu erau reglate corespunzator. va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate