bhairava Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 cool dude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 SIGUR nu cade! Cel putin nu in curba asta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 Din pozitia rotii spate si a cauciucului care din cate vad eu este un "pilot", a faptului ca-mi dau seama ca este in a patra dupa pozitia piciorului, cu vant la pupa pe un ac de par heragami, la o temperatura a asfaltului de 70 F cu o temperatura a aerului de 40 F coloana de mercur pe scara rihter, desi are un amestec bogat in proteine si carbohidrati eu zic caaaa........ nu cade domne' , nu cade si crede-ma ca stiu ce spun ca sunt prieten cu Miki F1 care e prieten cu nenea Villneuve si Alesi si nenea Miki asa mi-a spus. RESPEC MEN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Maaa... Eu zic k nu cade.... BUUUUF!!! Aaaa...! pardon... sau poate da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 bhairava, da' tu ce crezi? sau stii deja raspunsu si nu vrei sa ne spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate