kappy666 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Cum soarele se lasa asteptat iar vantul batea in buzunare,am decis anul acesta sa stau acasa de 1 mai.Planul mi-a fost dat peste cap dis-de-dimineata cand pardalnicul de soare si-a facut aparitia.Din buzunare rasar ceva banuti,suficienti pt cativa litri de benzen si o cafea.O scurta cautare pe net imi dezvaluie asta:http://www.argumentpress.ro/santierul-arheologic-sultana-malu-rosu-comuna-manastirea-judetul-calarasi/ si asta:http://adevarul.ro/locale/calarasi/ruinele-bisericii-magureni-sarulesti-7_51afa4ddc7b855ff566095d4/index.html#Catune uitate de D-zeu,risipite,drumuri desfundate,campuri cu rapita,pustii.Cu fiecare km strabatut,zambetul imi taie fata de la o ureche la alta."Romania,te iubesc!" chiar daca situl este doar o groapa,biserica ridicata pe la 1670 doar o ruina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 (editat) Daca nu ma insel, asta e decorul natural al unui film romanesc relativ recent. Cand imi si amintesc titlul vi-l recomand. Foarte frumos peisaj, pacat ca e lasat in paragina. Editat Mai 3, 2014 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Frumoase poze.... @Roni......te referi la filmul "Umilinta" ?! .(Este un film facut in memoria actorului Serban Ionescu) Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Frumoase poze.... @Roni......te referi la filmul "Umilinta" ?! .(Este un film facut in memoria actorului Serban Ionescu) Stima si cat mi-am chinuit memoria ... da, asta e filmul. Mi s-a parut foarte reusit, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate