Cristea nicolae Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 La 19.01.2024 la 16:54, mikonos a spus: După criza aia eu mi am revenit făcând și dimineața si seara exerciții de detensionare a spatelui din poziția culcat (pe spate). Dacă ai bani și timp de kineto, du te. Am schimbat și motocicleta din sport touring în adventure și țin suspensiile pe modul "barcă" + poziția care e mai dreaptă (dușmanul nr 1 sunt șocurile/ efortul cu colona incovoiata). E nasol la mers sportv dar nu mai iau atâtea șocuri în coloană. Acum sunt atent și când ma ridic din pat ca mișcarea să fie mai mult din genunchi și bazin. Furnicături nu am avut dar sfatul meu e să iei o pauză pana te pui pe picioare iar apoi concomitent cu exercițiile să te apuci ușurel din nou de enduro. Profită că acum e vreme urâtă și ia o pauză. În vară revii în forță. A ok , oricum din noiembrie de când am avut primele simptome n am mai ieșit deloc , doar o singura data am mers cu atv ul cu cineva max o oră dar în rest n am ieșit . Acum după revelion fac ceva exerciții pentru zona lombara, pana nu ma refac clar nu o sa ma dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate