Jardi Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Sincronizare carburatoare, reglaj joc termic culbutori, verificare compresie motor, schimburi ulei, filtre, lichid racire, lichid frana, verificari electrice. 0723277063 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 dupa parerea mea niste preturi la general ar ajuta mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 era stas daca erai din Bucuresti:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V Twin Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Locație? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 8, 2014 Autor Share Postat Mai 8, 2014 daca e pe forumul de Arges, este vorba de Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatelu Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 (editat) Salut poți să îmi spui și mie cât ar costa o sincronizare?Eu sunt din Campulung și am un Marauder.Am schimbat filtre aer curatat carburi,rezervor înlocuit bujii.In schimb am fost la cineva sa o sincronizeze și este mai mult desincronizata.Merge rău tare și nu știu unde să o duc.Practic nu se poate merge cu ea. Editat August 2, 2017 de Tatelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat August 7, 2017 Autor Share Postat August 7, 2017 Salut, nu ma mai ocup de service moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate