marianklm4 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Salutare revin si eu cu o mica problema.. Vreau sa cumpar telescoape fata de MZ ETZ 250 si sa le pun pe Minsk 125 stie cineva daca telescoapele au acelasi diametru la prinderi.Am incercuit in cele doua poze prinderile... Sau trebuie cumparata si furca.. Sper ca am postat unde trebuie....Daca nu rog un moderator sa mute topicul.. Editat Mai 14, 2014 de marianklm4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Scuze de off topic, dar pe minsk 125 am învățat să merg pe motocicletă pe la 13 ani. Mi-ai trezit amintiri frumoase. De ce vrei să înlocuiești amortizoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Mai 14, 2014 Autor Share Postat Mai 14, 2014 Scuze de off topic, dar pe minsk 125 am învățat să merg pe motocicletă pe la 13 ani. Mi-ai trezit amintiri frumoase. De ce vrei să înlocuiești amortizoarele? Ma bucur ca ti-am trezit amintiri frumoase. Vreau sa le schimb pentru ca sunt lovite si se blocheaza la gropi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Salutare revin si eu cu o mica problema.. Vreau sa cumpar telescoape fata de MZ ETZ 250 si sa le pun pe Minsk 125 stie cineva daca telescoapele au acelasi diametru la prinderi.Am incercuit in cele doua poze prinderile... Sau trebuie cumparata si furca.. Uite niste telescoape de Thula, au 35mm diametru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate