Sari la conținut

proffroad

Membru
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Unguriu, Buzau
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    R1200RT '08; R1150RT '03; MZ ES 250 '61
  • Numar Moto
    BZ-81-CFC; BZ-81-AWA; BZ-95-FLO

Vizitatori Recenți Profil

1.242 citiri profil

proffroad's Achievements

  1. Nu am gasit aceste informații în manualul motocicletei, busonul de umplere nu pare să fie si de nivel, asa ca am mare nevoie sa ma lămurească cineva, sa nu fac vreo greseala cu urmări grave. Multumesc!
  2. Hristos a înviat! Ce ulei si ce cantitate trebuie pus în grupul de la BMW R1200RT 2008?
  3. Vand parbriz si topcase complete, cu suport dedicat. Parbrizul și topcase-ul sunt demontate de pe Kawasaki Er6-n 2010, sunt complete, originale, includ tot setul de montaj. La cerere le pot monta eu. Preț topcase cu suport 650 lei, parbriz cu accesorii de montaj 350 lei. https://www.olx.ro/d/oferta/vand-parbriz-si-topcase-cu-suport-pentru-kawasaki-er6-n-2009-2011-IDg47jx.html
  4. Roata spate am echilibrat-o dinamic la o vulcanizare auto, dar roata fata nu o pot prinde pe masina. Sa inteleg ca la roata fata nu se pune plumbul diferit stanga / dreapta?
  5. Salut! Imi puteți recomanda, vă rog, o vulcanizare bună care sa-mi echilibreze dinamic roțile de la R1200RT? In Buzau se pare ca nu poate face nimeni asa ceva.
  6. Poate cineva sa-mi spuna cum se schimba bateriile la senzorii de presiune din roti? Cum se demontează / montează discurile de frână fata? La ce cuplu trebuie strânse? M-ar ajuta mult, bineînțeles, daca ati putea sa-mi dați un manual de service pentru R1200rt 2008.
  7. Hristos a înviat! As avea nevoie de manualul de service (reparatii) pentru BMW R1200RT 2008. Multumesc!
  8. Salut! As vrea sa va rog sa-mi dați și mie ceva detalii despre acest Mz RT125 după 2001, pentru că îmi place cum arată și as vrea sa cumpăr unul sh pentru băiatul meu. Recomandati? Eu dețin si un MZ ES 175 din 1961, pe care nu-l mai folosesc, dar care încă imi place si deseori mi-e dor sa mai ies la cate o plimbare. Modelul acesta nou mai este la fel de bine construit? Cam de la ce înălțime minim ar fi în regulă să mergi pe el?
  9. La R1200RT 2008, adusă din Anglia, se poate regla farul pentru conducerea pe partea dreaptă?
  10. Bun venit! Cumva sâmbătă pe la ora 14, erați pe DN10, Brasov - Buzau, în zona Ciuta?
  11. Va salut! Cu ceva timp in urma am avut de vreo 2 ori probleme cu pornirea la cald. Am suspectat atunci bobina de inducție, dar m-a derutat faptul că are o bobina sub rezervor, alimentată printr-o mufa cu 2 fire, de la care pleaca 2 fișe la bujiile suplimentare amplasate dedesubt, în cilindrii și alte 2 bobine, respectiv pipele care intra în bujiile principale, cele din capetele cilindrilor. Am considerat că bobina de sub rezervor nu ar avea prea mare influență în funcționarea motorului, asa ca am probat doar celelalte două bobine, fără niciun rezultat, mai ales că problema se părea că dispăruse, câteva mii de km pornind bine. Am avut însă o pornire destul de grea cu motorul rece după ce am stat vreo 3 - 4 ore la întrunirea de la Râmnicu-Sărat. Nu a vrut sa porneasca cu socul tras, abia a pornit fara soc, parand o problema de alimentare, mai ales ca ii făcusem plinul cu benzina premium si m-am gandit ca o fi influentat cumva pompa de benzina sau filtrul, pe care consideram de ceva timp ca trebuie sa-l schimb. Acasă am reusit sa o mai pornesc de vreo 2 ori, destul de greu si doar fara soc, care cred ca nu face altceva decat sa o tina putin turata, asa ca am dat jos rezervorul, am demontat filtrul, care nu parea sa fie înfundat, rezervorul fiind foarte curat. Asa ca am pus de la fratele meu care are un R1150GS rezervorul si am incercat sa pornesc, dar fără rezultat. Am incercat apoi cu injectoarele lui, cu pipele lui, am scos toate bujiile pe rand si am vazut ca dau scânteie, le-am pus chiar si pe cele vechi, schimbate cu vreo 2000 de km în urmă, dar tot nimic. Asa ca m-am blocat si am sunat un prieten: @Dan Cata! Inițial mi-a zis sa verific compresia (am verificat si este foarte buna) si sa controlez fulia motorului, care ar putea fi slabă și poate da eroare senzorilor Hall. Atunci mi-am adus aminte de problemele de pornire din urmă si spunându-i, mi-a zis sa probez si bobina de sub rezervor. Am inlocuit-o repede cu cea a fratelui si A PORNIT! Acum astept filtrele de benzina si de aer, am comandat Mann, si caut sa cumpar bobina, sau daca are cineva una in plus, astept oferte. Am văzut că pentru modelul cu două bujii pe cilindru sunt coduri diferite fata de modelul cu o singură bujie pe cilindru, dar @Dan Cata mi-a zis ca sunt la fel. Multumesc mult pentru ajutor, @Dan Cata!
  12. A cumpărat cineva anvelope de pe gumi7.ro? Au preturi bune.
  13. Eu as vrea sa iau anakee 3 pentru ca am găsit o oferta foarte buna, prețul este mult mai mic decât la alte anvelope. Care ar fi dezavantajele?
×
×
  • Creează nouă...