Sari la conținut

Un inceput bun?


alithenake
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

 

Prima postare aici, dupa ce am citit zeci de topicuri de pe forum din categoria Enduro. Nu o sa va plictisesc cu prea multe detalii, insa cateva informatii necesare voi oferi aici pentru a putea obtine ceva sfaturi concrete de la voi, pentru care va multumesc in avans :)

 

Eu sunt Alin Popescu, fotograf si pasionat de umblat prin natura. Nu am permis de moto, insa pana acum am invatat sa mă descurc pe un mic Yamaha TZR 50 in 6 trepte. M-a ajutat mult faptul ca a trebuit sa invat sa schimb vitezele de unul singur si pentru asta ii sunt recunoscator acestui model.

 

Insa m-am hotarat sa îl vand, pentru ca imi e mila de ea, merge mai mult prin praf si drumuri neasfaltate intr-un mic satuc din Baragan, mai mult ca fun de weekend. Normal, vreau sa o inlocuiesc cu ceva mai potrivit pentru astfel de drumuri, plus ca vreau sa incep sa merg si prin padure cu ea (tot la campie, deci nimic Hard zic eu), pe langa lacuri si mici delusoare ce-si mai ridica fruntea pe ici pe colo.

 

Din ce am citit pe aici, am ajuns la concluzia ca as putea sa mă descurc binisor cu un Suzuki DR350 insa nu prea gasesc anunturi cu asa ceva. Eu am 1.89m dar la capitolul constitutie sunt spre categoria pana, pe la 70 kg :).

 

Din vorba in vorba am aflat la un prieten, abandonata printr-un garaj un CCM C-XR230 folosit doar de cateva ori si cumparat de nou. Momentan astept un pret de la el, dar vroiam sa va intreb daca ati auzit de asa ceva si daca s-ar merita ca o mobra de start. Seamana parca un pic cu o Honda CRF 230, dar sunt curios daca stiti ceva de ea, si in special principala chestie: gasesc piese in caz de nevoie?

 

Bugetul meu e maxim de 1000 de euro si din pacate mai imi trebuie si ceva echipament, la care nu vreau sa fac rabat (sunt cu spirt de auto-conservare ridicat).

 

Multumesc,

Alin Popescu



Update: mi-a cerut 1000 de eur pe ea, e din 2010, dar ne-umblata. Se merita?

post-84315-0-89255300-1400485603_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal nu am auzit de mobra asta nimic...am auzit doar de un CCM 400 cu motor de Suzuki DRZ400... daca pretul ti se pare ok si crezi ca mobra asta iti v-a satisface cerintele, de ce nu! Dar pune in balanta si faptul ca daca se strica ceva, piesele pe langa faptul ca le vei gasi foarte greu, iti vor veni la fel de greu. de ce nu mai astepti tu sa mai strangi un ban si sa iti iei o marca consacrata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 1000 de euro nu găsești dr cu buton la pornire... dar și eu îți recomand sa iei Dr 350. Dacă îl întreții, după ce bineînțeles vei baga bani în el ca.sa îl faci, te va tine mult.și bine, iar pentru Bărăgan e perfect. Am avut și eu unul mi-a plăcut tare mult dar nu am vrut sa bag bani în el asa ca l-am vandut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mare atentie la no name-uri sau firme nepopulare, eu mi-am "furat-o" cu un daelim roadwin pe la inceputurile mele in ale motociclismului. Am zis sa incep mai soft cu 125 cc, doar ca avea ceva defect si nu am reusit sa ii gasesc piesa respectiva. Pana la urma am returnat-o vanzatorului si mi-am luat ca si motocicleta de incepator zx9-le de care am fost si sunt tare multumit si in prezent :).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte. Am renuntat deja la ideea acelui CCM, fie el si nou. Am gasit cateva review-uri din uk unde lumea se plangea de electrica extrem de proasta a acestor modele. Nu sunt deloc bun la mecanica si mai ales la electrica, asa ca nu vreau sa mă incurc in nici un fel.

 

Vreau ceva reliable, chiar daca mai vechi. Aspectul nu e asa important, trebuie doar sa mearga. Probabil in timp voi invata sa surubaresc la ea si cel mai probabil ca fiind ceva vechi va fi si inevitabil acest lucru, insa nu ar trebui sa am batai mari de cap. Mă intereseaza sa-i pun ulei si benzina si sa mă bucur de ea in weekenduri.

 

Daca va sare in ochi vreun anunt sau stiti pe cineva de incredere care sa vanda, v-as multumi daca m-ati indruma catre ei.

 

Merci,

Alin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...