misu_f Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Cine se baga la o tura de trei zile cu prima noapte la Obarsia Lotrului,iar cea de a doua undeva la Vidraru? Vezi traseu; https://goo.gl/maps/Ba6VM Momentan santem 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 au deschis oficial tf si ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Esti sigur ca s-a deschis Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Transalpina este inchisa. Am trecut eu marti spre Petrosani, si in Obarsie unde este bifurcatia spre Transalpina era bariera pusa si semn maaare cu Drum inchis. Am inteles ca inca ar mai fi zapada pe unele portiuni. Deci cred ca trebuie modificat putin traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 transalpina e inchisa, cam pana prin iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 este inchis poza de ieri Simbata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate