Sari la conținut

misu_f

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de misu_f

  1. Salutare tuturor, Cine ma poate ajuta,am nevoie ptr un Hornet din 2000 de bord,oglinzi-cu tot cu suport,far!! Multumesc anticipat Mihai 0727644455
  2. Salut baieti,mai este loc si pentru mine??Misu-navetistul! M-am trezit tarziu,am vazut ca trebuia achitat avans pana in martie,dar ....!! Asfalt uscat
  3. Cine se baga la o tura de trei zile cu prima noapte la Obarsia Lotrului,iar cea de a doua undeva la Vidraru? Vezi traseu; https://goo.gl/maps/Ba6VM Momentan santem 2.
  4. cine se baga la o tura,noi astia cu BMW-ul?? aveti propuneri?
  5. Ma bag si eu la plimbarea ta,cred ca singur. Cine mai merge,ce motoare aveti? Mihai 0727644455
  6. Cine mai merge? Cat crezi ca dureaza calatoria,caci sant la munca,,,,,,....? M-as baga si eu,am un F 650...Mihai...
  7. am un maxi scuter Malaguti si am nevoie de electromotor,nou sau SH,dar nu dau 750ron cat mi-a cerut cineva pe unul nou!!!!!
  8. i-am pus parbriz,dar peste 120,tot te ia vantul!!Si sa te apleci pe ea,ca pe o vitezista,arati ca magarul cu cocoasa!Si stabilitatea avea de suferit,cu rotile alea inguste,etc.... Motor de oras si incepatori..punct.
  9. am avut si eu un CB 500,dar este moto,de oras,caci afara te ia vantul!!Vrei motor de plimbare,schimba si treci la alta clasa! se schimba calimera si cu puterea si stabilitatea si franele si imaginea!!!
  10. misu_f

    servus

    salut baieti,sant fericitul posesor al unei Yamaha FZ6 si ma intereseaza cauciucuri si tobe(sport),ceva recomandari sau produse la vanzare???
  11. salut,am ub FZ6 si maintereseaza tobele tale. de unde esti,cat costa?? Mihai mfratea@rdslink.ro Mesaj completat caut cauciucuri 120/55/17 si 180/55/17,ceva oferte ptr Fazerul meu???
  12. mihailfratea@yahoo.com multumesc.
  13. Eu ma bag!!Am inteles ca se indreapta vremea de vineri(25.06),asa ca hai sa facem o gasca de cb-isti si nu numai si sa mergem la plimbare Mesaj completat Salut, Sant destul de nou pe acest forum si vreau sa-mi fac noi prieteni si tovarasi de calatorie. Am un cb 500 din 98 si m-ar tenta o plimbare in gasca.
  14. am eu unul,dar Honda mea este din 98,iar manualul este in franceza si germana.
  15. cine vinde placa si topcase,pentru Honda cb 500?? Daca vinzi motorul si le dai separat,sau ai de unde sa aduci asa ceva,ma intereseaza. 0753080549
  16. Salut, Ma numesc Mihai si azi mi-am luat prima mea motocicleta;o Honda CB 500.Nu am inca permis de categoria A,dar mai am putin pana la examen. Am o problema mare si nu gasesc raspunsul pe nicaieri.In scoala poligonul se face in prima treapta de viteza si in rest nu-ti spune nimeni cum se schimba,cand,la ce viteza sau turatii,etcMa poate ajuta cineva in acest sens????
×
×
  • Creează nouă...