metaxa Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 salutare, care imi puteti imprumuta (sau dona ) si mie sau sa imi spuneti de unde pot face rost (cumpara) de numerele 5 si 7 - 2005 ale revistei UNIVERS MOTO ma intereseaza articolele legate de triumph speed triple numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Vezi pe la sectiunea asta. /index.php?showforum=74 Mi se pare ca au possibilitatea de a cumpara nr mai vechi, vezi pe aceeasi pagina a revistei (nr dinspre sfarsit de an in care se zice de ofeerta despre abonament. Cel putin anul trecut asa era. Anul asta n-am mai apucat sa cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 salutare, care imi puteti imprumuta (sau dona ) si mie sau sa imi spuneti de unde pot face rost (cumpara) de numerele 5 si 7 - 2005 ale revistei UNIVERS MOTO ma intereseaza articolele legate de triumph speed triple numai bine ai o adresa de mail?daca sunt bune si scanate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 DIRECT DE LA REDACTIE CU UN PRET MAI MIC CEL PUTIN ASA E LA MOTOLIFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate