lkid Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 am o idee (nu cred ca e prea inteligenta)pt. revista motolife! Cand apare catalogul pt. anu 2007 sa fie si cu cd...(cum e auto catalog revista si cd).....sau catalogul separat si cd + un poster MARE separat....si cd sa contina +info fata de catalog cu mai multe poze la un model.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 am o idee (nu cred ca e prea inteligenta)pt. revista motolife! Cand apare catalogul pt. anu 2007 sa fie si cu cd...(cum e auto catalog revista si cd).....sau catalogul separat si cd + un poster MARE separat....si cd sa contina +info fata de catalog cu mai multe poze la un model.... si banuiesc ca nu te-ar deranja sa dai 150.000 pe unul... nu de alta dar e ceva de munca pt a face o baza de date, plus ca iti mai trebuie si un procramator, un designer... stii cam cat costa programarea pt un CD multimedia? sau vrei doar o gramada de foldere cu poze in ele si tabele de EXCEL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 si banuiesc ca nu te-ar deranja sa dai 150.000 pe unul... nu de alta dar e ceva de munca pt a face o baza de date, plus ca iti mai trebuie si un procramator, un designer... stii cam cat costa programarea pt un CD multimedia? sau vrei doar o gramada de foldere cu poze in ele si tabele de EXCEL? Sunt de acord cu aparitia cd-ului. Am propus si eu aparitia unui CD acum vreun' an doi.. Eu cred ca s-ar gasi cativa voluntari, referitor la programare si design. In plus, s-ar putea face in format html. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 nu poti face treaba buna cu voluntari, din experienta personala am constatat ca omul daca nu are un contract nu se va tine de promisiune... merge sa faci ceva personal dar nu un business Iar ML ca orice revista care vrea sa faca pureci pe piata asta mai mult de un an tre sa fie un Business. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 putin offtopic, dar in legatura cu catalogul moto de anul asta: nu trebuia sa apara deja? stiti ceva de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 putin offtopic, dar in legatura cu catalogul moto de anul asta: nu trebuia sa apara deja? stiti ceva de asta? Inca se lucreaza la el. Speram sa apara pe piata in prima jumatate a lunii aprilie... Ca sa nu intrebati degeaba pe la chioscuri, eu (mai pesimista din fire) va recomand sa-l cautati dupa 20. Oricum, daca iese mai curand, va dau de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate