Vizitator little wayne Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 (editat) da-i....emotionant?..........2 conturi...vreau si eu ce ai fumat..it's my birthday dude,ai probleme? daca da,imi cer scuze Sebacovici...hai sa mutam discutia pe pm....sunt si oameni carora le place sa fie tepuiti.De ce sa le stricam starea de spirit masochista? Editat Iunie 22, 2014 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 ce imaginatie bogata ai darco,nu mai sta pe ganduri fugi repede si ia er6-e e pomana curata la banii astia si din 1200 de vizualizari tu esti primul care este interesat de ea.....bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 cum stiti voi totul despre o motocicleta doar uitandu-va la poze, as vrea sa am si eu talentul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 parerea mea e ca moto de pe olx e pomana sunt curios tu la ce bani vinzi ce ti-ai cumparat din italia ? esti romanul ala cinstit care o sa o vanda la sf de sezon cu 1000 ca doar nu ai dat 3000 pe ea sa o vinzi in 2000 ce imi place toti cum visati la moto impecabile la bani de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 dar crezi ca m-am dus pana in italia ca sa o vand la sfarsit de sezon???si nu am dat 3000 pe ea scrie in post cat am dat pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate