marian92 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 salut am si eu o intrebare de unde pot cumpara piese petru kawasaki klr 600 b an 1991 ?? i mi scote fum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) salut am si eu o intrebare de unde pot cumpara piese petru kawasaki klr 600 b an 1991 ?? i mi scote fum?? Degeaba intrebi pe forum daca-ti scoate fum, asta ar trebui sa stii tu mai bine P.S. Evita samsarii de SH-uri ca ajungi de spargi bani gramada si ia legatura cu un dealer serios, recomand pe @Mexykanu Editat Iunie 23, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 salut am si eu o intrebare de unde pot cumpara piese petru kawasaki klr 600 b an 1991 ?? i mi scote fum?? Intrebarea ta are mai multe intelesuri ...daca mobra ta scoate fum?!?!?! asta doar tu ar trebuii sa stii Specifica , ce fel de piese doresti . iar ca sa iti dau un indiciu intra pe asta/index.php?/forum/31-piese-de-schimb/ si posteaza Specifica ce piese doresti altfel faci cunostinta cu ''Talpa Iute'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 de unde pot cumpara piese petru kawasaki klr 600 b an 1991 ?? De la muzeu sau de la schrot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 daca ti-ai facut poza dormind inseamna ca ai telefon destept !!! Daca iti scoate fum Albastru e nasol ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Mariane tine te bine ca de abia au inceput ... Acum revenind la problema ta ..te sfatuiesc sa iti duci moto intr un service ..ai sanse mult mai mari sa o repari .. Aici doar caterinca gasesti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate