micutul19 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) Salut , am si eu o problema , am un f4i care are montata instalatie de xenon ( asa l-am cumparat) , iar din cauza unui politist care mi-a spus sa schimb xenonul pentru ca imi ia certificatul, am decis sa desfac becul si sa vad daca il pot inlocui, doar ca dupa ce am scos un bec (faza scurta ) si am vazut ca nu pot sa il inlocuiesc eu l-am montat la loc doar ca acesta scoate un sunet si nu sta aprins decat 2-3 secunde. Cu pozitia si faza lunga nu am probleme, merg la fel ca inainte. Tin sa mentionez ca am lucrat incet si cu grija. O sa las un filmulet mai jos , iar daca a mai patit cineva asa ceva va rog sa imi spuneti. Va multumesc si asfalt uscat Movie.wmv Editat Iunie 23, 2014 de micutul19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 instalatia de xenon are si releu montat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 Am vorbit cu fostul proprietar si mi-a spus ca fiecare bec are releul (balastul lui). si ca probabil s-a dus becul sau releul , ca cica si asa sunt chinezarii . Acum am aflat si eu , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Scoate releul si pune instalatia pe direct.Din filmulet pare a fi releul sau un contact imperfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Verifica conexiunile ... nu are cum sa fie problema de la balast doar din simpla schimbare a becului ... Curata contactele cu spray si vezi pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 Verifica conexiunile ... nu are cum sa fie problema de la balast doar din simpla schimbare a becului ... Curata contactele cu spray si vezi pe urma Ideea e ca nici nu am schimbat becul ci doar l-am scos din interior apoi l-am bagat din nou si ar fi trebuit sa functioneze ca inainte. voi verifica conexiunile si voi curata contactele , va multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 verifica si becul pe alt balast din ala, sa stii sigur ca becul e ok. sau pune alt bec ok in locul celui care e acu pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Salut , am si eu o problema , am un f4i care are montata instalatie de xenon ( asa l-am cumparat) , iar din cauza unui politist care mi-a spus sa schimb xenonul pentru ca imi ia certificatul, am decis sa desfac becul si sa vad daca il pot inlocui, doar ca dupa ce am scos un bec (faza scurta ) si am vazut ca nu pot sa il inlocuiesc eu l-am montat la loc doar ca acesta scoate un sunet si nu sta aprins decat 2-3 secunde. Cu pozitia si faza lunga nu am probleme, merg la fel ca inainte. Tin sa mentionez ca am lucrat incet si cu grija. O sa las un filmulet mai jos , iar daca a mai patit cineva asa ceva va rog sa imi spuneti. Va multumesc si asfalt uscat cand mi -am luat f4-i ul facea tot ceva asemanator si mi-a ars sigurantele de nici bordul nu mai functiona. scoate mizeria aia de chinezarie si pune-i becuri normale.F4-i are niste faruri care bat excelent,nu ai nevoie de xenon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iunie 27, 2014 Autor Share Postat Iunie 27, 2014 cand mi -am luat f4-i ul facea tot ceva asemanator si mi-a ars sigurantele de nici bordul nu mai functiona. scoate mizeria aia de chinezarie si pune-i becuri normale.F4-i are niste faruri care bat excelent,nu ai nevoie de xenon. multumesc de sfaturi tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate