Jump to content

aethys

Super Membru
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

About aethys

Contact Methods

 • Yahoo
  aethys@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Numar Moto
  preferential
 • Club
  Maxx

Recent Profile Visitors

726 profile views
 1. si impozitul pe 2 ani o sa il puna sa-l plateasca mai mult ca sigur.
 2. deci pot sa fac contractul la acte auto intre mine si proprietarul din acte, i-l stampileaza primaria si aia e. copie la actele mandatarului le tin asa preventiv, dar el nu apare nicaieri in dosarul cu acte de le depun la inmatriculari, nu? john17 ai avut dreptate, se fac actele normal, doar ca in contract scrie ca proprietarul e reprezentat prin ... si se anexeaza peste tot unde merge actul de vanzare cumparare o copie dupa procura. procura daca nu are mentionat un termen de valabilitate, este valabila 3 ani. in rest ca riscuri, ar fi ele cumva, dar ...
 3. scrie doar "reprezentata prin.... ci...cnp... in calitate de.....", aici nu se refera la firme, firma reprezentata de...in calitate de administrator...nush, zic si eu. adica e posibil sa fie facut si pt asta, pt a trece mandatarul.
 4. vreau sa cumpar o motocicleta de la cineva care are procura cu drept de a vinde mobra de la proprietarul din acte. cum fac actele in cazul asta? contractul de vanzare cumparare la notar, sau pot sa il fac si la acte auto? merge cu contract la acte auto intre mine si proprietarul din acte, iar apoi sa ii puna stampila de la taxe si impozite pe contract in baza acelei procuri, sau trebuie mentionat undeva ca vanzarea e intre mine si intermediar? ce riscuri am daca achizitionez o astfel de mobra cu astfel de acte?
 5. multam fain de review-uri. zicea cineva mai sus daca e duba sau trailer inalt trebuie mai lungi. am o carenata si vreau s-o urc in dube, gen crafter. rampele au aprox 2,2 m lungime, si putin arcuite sus, ar atinge pe undeva burta motocicletei?
 6. cum cu ce ma ajuta, piesa aia din primul post din atasament tine colivia la roata de rezerva. sunt 2 astfel de piese, una pe stanga, alta pe dreapta. una din ele s-a blocat, eu nu pot scoate roata de rezerva daca am nevoie. am scos intre timp surubul si inlocuit cu alta piesa noua. l-am scos prin gaurire pe sus, 10 min a durat. m-am speriat degeaba, o fi el tratat, dar cu un burghiu ok, trecut de vreo 2 ori in astea 10 min peste polizor, a zburat surubul.
 7. is ok rampele din atasament pt o carenata urcata in duba? atinge ceva, is firave, poate vreun coleg are si imi poate spune o parere despre ele. daca aveti alte recomandari astept linkuri cu placere, numai sa fie aluminiu, lungime 2-2,5 m, pot fi si nepliabile.
 8. da Cavaleru, asa ma gandeam si eu, incerc luni varianta asta. o sa vad cat de greu merge, asta e.
 9. as suda dar nu am acces la ea, e in intaritura de bara spate sau ceva de genu. pe jos e ceva mai mult spatiu dar greu de sudat. oricum e o idee de luat in calcul, ms.
 10. da, dar e ingropat in caroserie, se desface cu tubulara care intra destul de mult in caroserie printr-o gaurice abia incape tubulara, dapai flexul. e vorba de un crafter.
 11. dati-mi o idee va rog cum scot surubul care tine sub masina cusca rotii de rezerva. se desface prin interiorul masinii cu cheia de 19, acel surub se infileteaza intr-o piulita care s-a rupt din sudura, e detasata de carligul care prinde jos cusca. piulita e undeva in interiorul caroseriei, nu am acces la ea sa blochez piulita respectiva. de gaurit cumva capul surubului pana se reteaza de tot si scot pe jos, nu stiu ce sa-i fac. in atasament e o poza cu surubul si piulita de jos...
 12. pe polonia am impresia ca numai talonul albastru se da, bineinteles si contractul de vanzare-cumparare sau factura... dar mai intreaba.
 13. eu stiu ca e originala, dar mai sunt altii care viseaza de 5 ori mai ieftin, credeam ca au si un link care sa le sustina aberatiile, dar se pare ca pauza. in fine, asa e in extrasezon. de fapt si in plin sezon mai gasesti din astia.
 14. pai si ce e asa de greu sa veniti cu un link daca tot e plina tara de replici yoshimura r77?
 15. repet, unde? ca nu stiu sa fie replici inca la acest model. ai vreun link ceva, concret?
×
×
 • Create New...