Sari la conținut

aethys

Super Membru
  • Număr conținut

    607
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aethys

  1. poza e destul de neclara in zona anvelopei. cum va dati voi seama de gradul de uzura si vechimea anvelopei?
  2. Doreste cineva sa ma ajute in cumpararea a 4 anvelope din Brasov? Vanzatorul nu le trimite prin curieri.
  3. vezi sa nu-ti scrie pe brief ca e pt dezmembrat, ti-o blocheaza la rar. practica asta e la masini si probabil ca nemtii dau masina la programul rabla si apoi o vand, dar si moto asta de fata daca o ajuns neamtul sa o dezmembreze sa nu fi fost dauna totala pe undeva. vezi pe brief sa nu fie aplicata vreo stampila cu "vehicul pt casare/dezmembrare", anume VERWERTUNGSNACHWEIS LAG VOR sau ENDGÜLTIGE AUßERBETRIEBSETZUNG VERWERTUNGSNACHWEIS LAG VOR.
  4. una din antenele care le are moto pe ea. are antena RF, antena GPS...una din astea 2. mai are o antena video, dar aia de obicei e plata dreptunghiulara. si mai are jos in dreptul unde ar fi fost scaritele pasager, telemetry antenna.
  5. pai si ala din fata albastru ce mai e? are 2 rezervoare , is asa lungi cursele alea de ii trebe 2 ?
  6. unii spun ca e un giroscop, altii ca e electronica, altii spun ca e un mass damper...oricum la cum se da pe spate tipul de o cara de pe o moto pe alta in filmuletul de mai sus, e ceva greu. da nu-i numai pe ducati. astia din filmulet vad ca o scot de pe yamaha lui vr. salad_box.mp4
  7. ai idee ce e bordura din codita la mobrele de gp?
  8. m, atunci instalatia de AC de pe goldwingu lu adyp?
  9. pe spate ca e mai lata, pe fata nu incape. apropo de greutate, ce caramida cara tipul de la minutul 1:29 de pe mobra din dreapta pe cea din stanga? pare ceva greu, scoasa din zona coditei si nu se regaseste pe astea de strada. apropo de greutate, ce caramida cara tipul de la minutul 1:29 de pe mobra din dreapta pe cea din stanga? pare ceva greu, scoasa din zona coditei si nu se regaseste pe astea de strada. ori e dinamul lu ion17, ori instalatia de ac de pe goldwingu lu adyp.
  10. si apoi zicea bec parca mai sus ca nu are rotor, stator...pai si injectoarele cum se deschid ca is electronice? le trebuie o sursa stabilizata de tensiune. sau is pe carburatie? baterie am vazut ca nu au...
  11. eu doar intrebam pt ca nu stiu. nu am participat niciodata la motogp, imi cer scuze celor de pe aici de zici ca merg ca la ei acasa la motogp...pfff cum adica nu stii? si 10 g conteaza, dapai 1 kg. scuze dorianeee. sa mearga pilotul nemancat si scoate 2 kg, nu unul. sau sa bage pilotii la sauna juma de an inainte de competitii daca e chiar asa de strict acolo cu 10g... oricum e o limita de greutate la care mobra aia e manevrabila, nu poti sa o scazi la nesfarsit ca la vitezele alea decoleaza, pierde aderenta.
  12. pai si chestia aia de se roteste in dreapta ce e? am gasit acu regulamentul ... http://www.fim-live.com/en/library/download/164494/no_cache/1/
  13. pai faruri din motive de siguranta, daca s-ar sparge pe pista la o culcare a mobrei ar fi nasol. la fel si cu oglinzile. dar un demaror cu cat poa sa-i scada greutatea, 1 kg? acu am vaz si eu pe un site din afara, da e legat de greutate, ajuta la franare o greutate mai mica si restu motivelor....
  14. De ce in motogp pornesc aia mobrele cu demaror exterior? Nu au demaror si pornire la buton cum au astea de strada?
  15. care 3000 euro, ca initiatorul zice de o mobra noua, de aia am si intrebat cat costa.
  16. pai de aia am si intrebat cat costa motocicleta. la 15-20.000 euro mai conteaza 200 euro? oricum vin cheltuieli de genul astora de cateva sute de euro cu reviziile.
  17. mira-m-as sa fie un set de rosii doar 30 lei. 30 lei e doar asigurarea pe o luna. apoi mai trebe cv placuta nr moto 17 lei, cv autorizatie provizorie 13 lei, si parca mai era ceva. vine 60 lei, de 50 lei o duci cu duba la rar lejer. cat costa motocicleta, AleXzpm ?
×
×
  • Creează nouă...