Zasu Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Azi dupa oprire am observat ca un furtun care vine pe capacul motorului da sa se topeasca. Nu pot sa il trag in sus sau sa il misc, e destul de fix. Stie cineva daca este normal sa curga asa topitura din el? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Azi dupa oprire am observat ca un furtun care vine pe capacul motorului da sa se topeasca. Nu pot sa il trag in sus sau sa il misc, e destul de fix. Stie cineva daca este normal sa curga asa topitura din el? Multam Pune o poza cu furtunul in cauza sa ne dam seama despre ce furtun este vorba, ce an este mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zasu Postat Iunie 25, 2014 Autor Share Postat Iunie 25, 2014 Si poza, scuze » Post actualizat in 25 Jun 2014 15:36 Honda CBF500 din 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Azi dupa oprire am observat ca un furtun care vine pe capacul motorului da sa se topeasca. Nu pot sa il trag in sus sau sa il misc, e destul de fix. Stie cineva daca este normal sa curga asa topitura din el? Multam ce curge din el?"topitura"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zasu Postat Iunie 25, 2014 Autor Share Postat Iunie 25, 2014 Da, e topitura, inca nu e gaurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 mai de graba as spune ca s-a scurs ceva pe el .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 mai de graba as spune ca s-a scurs ceva pe el .. ma...sper sa nu ne bati si aici pe topicul asta....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 am sa tin cont de speranta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Pare furtun de vacuum... schimba-l cu unul nou si aseaza-l mai bine, sa nu mai atinga de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Pare furtun de vacuum... schimba-l cu unul nou si aseaza-l mai bine, sa nu mai atinga de motor. Asa-mi pare si mie; sau ia unul nitel mai lung si baga-l pe dupa vreo conducta/prins cu-n soricel din plastic, departe de motor. succes, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate