florin0796 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Am o problema cu motocicleta mea si nu ii pot da de capat. Am fost la multi mecanici si diferite serviceuri si nu am reusit sa rezolv problema. La turatie mare, in momentul in care mentin acceleratia, motorul nu merge cursiv, merge cu intreruperi. Cautand raspunsuri am gasit pe youtube acest filmulet. Motocicleta mea face cam la fel cum facea aceasta din filmulet. Sper ca ma puteti ajuta cu o parere, sa stiu ce pot sa mai verific la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld86 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Salut! La Jumba ai fost? daca nu, ia fa o incercare 0735862388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) alimentare defectuoasa,avans dereglat......,ai facut ceva modificari la motor....? da si tu niste detalii Editat Iunie 26, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin0796 Postat Iunie 26, 2014 Autor Share Postat Iunie 26, 2014 Am verificat cam tot la el. Carburator nou, bujie noua, parte electrica verificata, piston nou, esapament curatat. Chiar nu stiu ce ar mai putea fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 ai verificat sa nu traga aer fals,spui ca are carb nou,a fost montat corect,partea electrica ,scanteie,fisa,bobina......,reglaj carb,nivel,amestec,bujia ce culoare are?etc...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Pai si in clip era vorba de aprindere care intrerupea.Sa inteleg ca si in sarcina iti face la fel.Doua posibilitati: 1. CDI 2.Prea multa benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 power valve,filtru aer,depuneri pe evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate