binox Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Pai unul e senzorul care citeste pozitia vilbrochenului iar celalalt pozitia unui ax cu came. Daca vreunul din cei doi senzori nu functioneaza nu cred ca mai ai scanteie pe nici un cilindru. Poti eventual sa-i deconectezi pe rand si sa vezi ce se intampla dar aproape sigur nu vei mai avea scanteie deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BodySoft Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Am incercat si ai dreptate... » Post actualizat in 01 Jul 2014 07:55 Tind sa cred ca nu poate fi decat ecm-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Vezi poate gasesti pe cineva cu un motor similar sa faci o proba cu un alt ECM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BodySoft Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Foarte putin probabil... » Post actualizat in 03 Jul 2014 13:59 salutare din nou Am masurat firele ce ies din ecm. Pe cel care da semnal am 8 V, iar pe cel care nu am semnal, am 15 V ... deci intrerupt nu e... dar da valoare mai mare.... sa iau alt ecm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate