<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 (editat) www.sip-scootershop.com -selectezi romania si iti arata si pretul in lei.La un set motor transportul (prin UPS Express) costa in jur de 300RON.La o toba cam 360 RON.Este foarte scump transportul dar site-ul asta are o gramada de piese la preturi foarte bune.Pacat ca pt o comanda de un set+toba+variator+arcuri si 2 becuri transportul ajunge la 11 mil,adica mai mult ca piesele .In functie de greutatea si volumul coletului se evalueaza transportul. PS.Ce mai e misto la siteul asta e ca platesti cand iti vine coletul nu inainte.Pt asta te pun sa scanezi buletinul sau permisul si sa le trimiti un fax!Mama lui de transport .Parca nu as plati transportul exact cat fac si produsele...Vreau sa-mi iau variator si ambreiaj de la ei. ce de cakat is fazele astea sa mor eo. scuze pt patrioti da traim in cea mai de cakat tara! pt cateva piese sa platesti atat. de ce nu poate sa fie tot asa ca astea un site si in romania unde iti aduce frumos prin curierat acasa in 2 zile fara kkturi de alte feluri si firme cu fitze si nu mai stiu eu ce. Editat Decembrie 14, 2006 de <Urban Rangers>Tibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Noi importam de la LeoVince tobe sport. Livrarea, daca nu e pe stoc, se face in 2-3 saptamani. Avem in general cam 10-20 buc tobe de la modelel uzuale, pe stoc in permanenta. www.leovince.com - Scoot si /index.php?showtopic=60706 Preturile variaza intre 60-200 Euro + TVA, in functie de modele, ani, sisteme complete sau doar finale, etc. SC MOTOBOOM SRL 0727.285.806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Pai ia importati mai multe piese Cum ar fi kituri cilindru,variatoare,ambreiaje,curele,carburatoare ,chestii din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Noi importam de la LeoVince tobe sport. Livrarea, daca nu e pe stoc, se face in 2-3 saptamani. Avem in general cam 10-20 buc tobe de la modelel uzuale, pe stoc in permanenta. www.leovince.com - Scoot si /index.php?showtopic=60706 Preturile variaza intre 60-200 Euro + TVA, in functie de modele, ani, sisteme complete sau doar finale, etc. SC MOTOBOOM SRL 0727.285.806 am fost pe la voi la sediu de amcKart asta vara! aveti tobe frumusele ce sa zic....il cunosc pe Ciprian Thomas de la Moto Boom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu16 Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Noi importam de la LeoVince tobe sport. Livrarea, daca nu e pe stoc, se face in 2-3 saptamani. Avem in general cam 10-20 buc tobe de la modelel uzuale, pe stoc in permanenta. www.leovince.com - Scoot si /index.php?showtopic=60706 Preturile variaza intre 60-200 Euro + TVA, in functie de modele, ani, sisteme complete sau doar finale, etc. SC MOTOBOOM SRL 0727.285.806 cam cat costa toba asta ?? http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pag..._menu_dx=119983 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Da-mi te rog anul de fabricatie al scuterului, ca modelul NRG se face din 1994 pana in 2005+ si evacuarile difera. Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate