radu2000v Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 =))))))))) ce va mai distrati voi pe acolo prin padure :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 =))))))))) ce va mai distrati voi pe acolo prin padure :D In fiecare sambata sau duminica . chestia e ca avem multe de invatat. » Post actualizat in 11 Jul 2014 18:19 V-as ruga sa imi spuneti daca ati avut probleme cu vizionarea filmului. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Ce iti fac prietenii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Ce iti fac prietenii..... Sebastian nu s-a suparat ca l-am facut de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 In fiecare sambata sau duminica . chestia e ca avem multe de invatat. » Post actualizat in 11 Jul 2014 18:19 V-as ruga sa imi spuneti daca ati avut probleme cu vizionarea filmului. Va multumesc. au fost ceva bug-uri cu playerul .. cu play/pause .. pana la urma a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 au fost ceva bug-uri cu playerul .. cu play/pause .. pana la urma a mers Multumesc. playerul e setat sa mearga direct HD, ... probabil ca din cauza asta sau poate din cauza ca se vizioneaza embeded nu de direct de pe vimeo. Imi cer scuze ca poluez topicul cu povesti din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate