The Mentalist Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 O tura scurta pana pe Valea Doftanei,mancat o ciorba pe la ceva pensiune pe acolo si inapoi. Plecare la ora 11 de la Petrom-ul de sus de pe deal langa fantana Miorita,in Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobibicu Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 salut.se pleaca sigur?mai sunt care vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 eu cred ca vin daca e, dati-mi si mie un nr de telefon ceva, ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 25, 2014 Autor Share Postat Iulie 25, 2014 Daca nu ploua ramane cum am stabilit,poate mai apar si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 aparent vremea pare ok duminica e mai nasol. Daca se renunta da-mi si mie un mesaj te rog, ai numarul meu. Ms ! Eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2014 Autor Share Postat Iulie 26, 2014 Se merge, maxim 11,15 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 e frumos la Ploiesti si mai sus se vedea ok cand am venit eu la munca » Post actualizat in 26 Jul 2014 06:41have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2014 Autor Share Postat Iulie 26, 2014 Merci, e bun asfaltul pana la coada lacului?Ca nu am mai fost de ani de zile...Am zis sa dau o tura scurta pe aici pe aproape intr-un loc in care nu am fost chiar de 100 de ori! » Post actualizat in 27 Jul 2014 08:02Drumul a fost praf, in schimb plimbarea placuta, pensiunea ATRA foarte frumoasa dar foarte scumpa mancarea si pretul neregasit intr-o mare calitate a mancarii! Iaca si neshte pozne: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobibicu Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Multumim participantilor.sa specificam ca s-a facut si ceva enduro. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 28, 2014 Autor Share Postat Iulie 28, 2014 Hai,legnakrad, baga si tu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 V-a prins ploaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 O sa postez si eu pozele diseara, sorry de intarziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobibicu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Fara pic de ploaie.super vreme.dupa sufletul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzza Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Salutare! Pozele si de la noi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate