IonitaDaniel Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Salutare tuturor, am o aprilia Rs50 din 2003 iar de cand am cumparat-o nu am umblat la motor pentru ca zic eu, merge bine ! Sunt incepator si asta e prima paraitoare care o detin . Setul este de 50cc, are un filtru aer sport gen K&N conic, si o bujie frantuzeasca. Ea de stat la relanti sta, mai face cateodata probleme dupa ce merg 15-20 minute cu ea cand ma opresc da sa moara, dar nu face de fiecare data asa. Ca si consum nu estimez cat cat consuma dar cu 20 lei merg cam 5 zile dus-intors la servici 10 km. Am schimbat uleiul de transmisie,am uns lantul fata de fostul proprietar care avea 100 de grade de ulei in cutie ! Am facut un mic test de bujii. Cu cea frantuzeasca de acum prinde cam 70-71 km/h iar cu o bujie NGK dar nu BR9ES cum recomanda cartea ei, o NGK oarecare prinde 64-65 ! Am vazut pe net o gramada de rs'uri de 50cc care se duceau la 90km/h maxim ! Daca stie cineva motivul pentru care prinde atat.... sau daca este din carburator etc.. nu stiu , rog sa lase aici comentariu ! RS'ul meu atasat mai jos ! » Post actualizat in 31 Jul 2014 09:40am uitat sa specific ca, atunci cand am cumparat-o cand m-am uitat la baia de ulei de amestec care este sub sa era plina, iar acum dupa 2 luni de zile nivelul este acelasi, si nu imi scoate fum deloc ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Motorul imi pare cunoscut , l-am vazut zilele trecute in buzau pe langa un service parca , daca nu ma insel . Daca zici ca nu scoate fum deloc verifica pompa de ulei . E posibil ca aceasta sa fie infundata , cel mai bine ar fii sa o dezactivezi deoarece risti ca sa nu bage ulei si sa calezi motorul . Cel mai bine e sa pui cu seringa atunci cand alimentezi . Ea mai da sa moara si din cauza socului , posibil sa fie guma mancata din capatul care intra in carburator , verifica-l si p-ala . Sper ca ti-am fost de ajutor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Iulie 31, 2014 Autor Share Postat Iulie 31, 2014 da sunt din buzau dar nu l-am dus niciodata la service o problema am rezolvat-o, cablul de la acceleratie unde se bifurca era scos si nu actiona pompa atunci cand acceleram, acum l-am pus la loc si a inceput sa scoata fum ! testul se vede dupa o saptamana sa vedem daca a scazut uleiul din rezervor. Mi-a mai zis cineva sa verific si sau sa schimb cel mai bine muzicuta, ca cica din cauza ei nu prea trage si se duce doar la 72km/h ! merci de post aprilia rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Considera-te norocos ca nu ai gripat setul motor daca nu ai avut ungere. E posibil sa fie limitat, rs-ul pe care l-am detinut fugea 110 pe ceas, stock , fara modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Iulie 31, 2014 Autor Share Postat Iulie 31, 2014 el de urcat in turatii urca pentru ca urla calumea, nu stiu daca toba este stock sau modificata, cineva mi-a zis ca e toba de rs 125... am dat jos muzicuta si cand am tras aer din ea nu intra , deci e in regula ! la filtru de aer i-am pus colier pentru ca nu avea, si mi-a mai zis cineva ca daca el nu si-a facut deloc amestecu deaia nu avea forta si acum ca isi face amestecu i-ar da putere ! singura problema de limitare ar fii toba . » Post actualizat in 01 Aug 2014 13:43scuze de dublu post dar i-am "reparat" pompa de ulei , dar de cand isi trage ulei parca intra in turatii greu de tot si la un moment dat cand nu mai poate se tureaza static, eu zic ca e de la ulei, cine stie de cata vreme este acolo si cat a zacut ! alta problema ar fii in mers imi sare fisa de pe bujie !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate