Jump to content

IonitaDaniel

Membru
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

About IonitaDaniel

  • Rank
    Incepator

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Buzau
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha YZ125

Recent Profile Visitors

154 profile views
  1. dupa aceasta revizie mobra si.a mai revenit. Porneste ok, mixul aer/benzina l.am dat la 1tura completa exact asa cum spune in manual ( inainte era la 2 ture si jumatate deschis ) . sta la relanti perfect si parca trage mai de jos. Intrebare pentru cine se pricepe la 2t. Are vreo influenta asupra mersului rezonatorul de 300cc pe motor de 125cc ?
  2. Astazi am depistat ca Bujia nu era a motocicletei iar dupa ultima cursa am scos.o neagra ! Am curatat carburatorul, i-am pus garnituri noi. Maine imi vine bujia originala, pipa si fisa noi + filtru de aer nou. Dupa ce le montez o voi porni sa vedem cum se prezinta. Ca si reglaj la carburator am un singur surub de MIX care este deschis la 2.5 ( 2 ture jumatate ) in carte spune ca trebuie sa fie intre 1.5 si 2.5. O sa incerc sa.l duc la 1.5 sa vedem sau 2 ture.
  3. Salutare, detin si eu o motocicleta Yamaha YZ125 an 90' cu urmatoarea problema. Tot setul a fost schimbat inclusiv biela , iar ca si rezonator este unul de 300cc. Probleme manifestate : nu se accelereaza uniform si liniar, ii dau gaz se gatuie si dintr.o data isi da drumul si se accelereaza agresiv ( asa face in toate treptele ) uneori mai des alteori mai rar dar niciodata nu se accelereaza uniform. Am intrebat mai multa lume iar parerile sunt impartite ( ba carburator infundat ba rezervor cu mizerie ba rezonator prea mare ). In aceasta seara am dat carburatorul jos pentru al curata si puse garnituri noi, filtru de aer nou original ( nu sport ). Daca sa confruntat cineva cu aceasta problema il rog sa posteze pentru a ma ajuta sa remediez situatia. Multumesc si drumuri bune ! Scuze de off topic dar am uitat sa pun problema nr2 Daca nu pornesc drujba 2-3 zile, gasesc bujia UDA ! Care sa fie problema ? Ca sa o pornesc o scot o usuc, incalzesc apoi o pun la loc si porneste !
  4. carbunii sunt noi si bendixul e nou ! la ora 6 invartea si pornea iar dupa 10 minute pacanea releul ! » Post actualizat in 20 Oct 2014 18:02 asta e problema mea ! aici multi zic ca este din RELEUL DE PORNIRE ! MULTUMESC TUTUROR USERILOR CARE SI-AU DAT CU PAREREA SI NU M-AU CRITICAT ! NIMENI NU S.A NASCUT INVATAT
  5. uite aici :| http://www.piese.com.ro/releu-pornire-12v-30ah-aprilia-kymco-peugeot-suzuki-2t-50cc-piesa-3270.html acesta este releul de pornire la mine nu cel verde. in cel verde imi intra firele de la semnalizari si cel care opreste motocicleta. maine ma uit mult mai bine ca fire si la toate prostiile de acolo si va fac o poza » Post actualizat in 20 Oct 2014 17:36 am desfacut tot . iar magnetii nici nu se clintesc macar. doar ca e putina mizerie acolo inauntru. » Post actualizat in 20 Oct 2014 17:40 maine fac operatiunea si revin ! multam
  6. la mine firut care pleaca din electromotor se duce la releul de semnalizare ! adica acesta http://rycymoto.ro/dezmembrari/img/p/5/3/8/8/5388-thickbox.jpg iar releul de pornire arata asa http://www.piese.com.ro/images/glc-releu-pornire-12v-30ah--aprilia-kymco-peugeot-suzuki-2t-50cc-3270.jpg
  7. te bagi ca musca in **** amice ! te-ai nascut invatat si mergi cu nasul pe sus vad
  8. este mult mai simpla si asta o sa fac. Dar decat sa stau cu baiatul de la service sa gasim problema, ma gandeam ca cineva poate sa confruntat cu o astfel de problema si stie exact de la ce este. » Post actualizat in 20 Oct 2014 16:45 nu am pus firele pe borna. le-am pus direct pe electromotor(papucul de la fir) si ca masa ( motorul in sine )
  9. stii ce nu inteleg eu si ma bate rau de tot. Dc nu a invartit atunci cand i-am dat curent direct prin fire de la masina.
  10. am mai postat odata dar nu am rezolvat nimic, iar acum vin cu lucruri noi despre problema mult mai detaliate CAND AM CUMPARAT MOTO ( APRILIA RS 50 ) AVEA BATERIA TERMINATA AM CUMPARAT BATERIE NOUA CU GEL 12V 4AH SI PORNEA BRICI ACUM 3 LUNI AM SCHIMBAT SETUL CU UNUL DE 90CC IAR DE ATUNCI CAND APASAM PE BUTON ABEA SE CHINUIA SA INVARTA PRIMA DATA AM ZIS CA E DE LA BENDIX SAU CARBUNI ( SCHIMBAT BENDIX + CARBUNI ) SI TOT LA FEL FACE ACUM O LUNA NU A VRUT SA MAI INVARTA DELOC. CAND APAS SE AUDE DOAR UN PACANIT IN RELEUL DE SEMNALIZARE DE UNDE PLEACA, CURENTUL CATRE ELECTROMOTOR AM LASAT-O BALTA DE ATUNCI ( PORNIREA LA BUTON ) ASTAZI CINEVA MI-A ATINS SEMNALIZAREA SPATE SI A SPART-O ! AM PORNIT MOBRA SA VERIFIC DACA MERGE, SI NU MERGEA. IN TIMP CE MOBRA MERGEA AM APASAT PE BUTONUL DE PORNIRE SI AM AUZIT CUM INVARTEA O OPRESC SI APAS PE BUTON ! SURPIRZA A PORNIT MOBRA SI SI-A REVENIT SI SEMNALIZAREA AM AJUNS ACASA, AM OPRIT-O SI AM APASAT IAR. IAR A PORNIT BRICI AM INTRAT IN CASA SA MA SCHIMB SI AM IESIT DIN NOU SA-I ARAT TATEI CA MERGE CAND APAS IAR SE AUDE ACELASI PACANIT AM LUAT 2 FIRE SI AM PUS PE DIRECT DE LA MASINA PE ELECTROMOTOR SI LA FEL DOAR PACANE SI NU INVARTE DELOC. PARCA CEVA IL IMPIEDICA SA INVARTA ! MA DISPERAT ACEASTA PROBLEMA. SPER CA AM FOST DESTUL DE EXPLICIT CA SA-MI PUTETI RASPUNDE.
  11. merci mult ! poate iesim odata cu totii ( categoria mobrelor din buzau ) » Post actualizat in 19 Oct 2014 16:19 EPISODUL 2 ! SPER SĂ VĂ PLACA ! LIKE SHARE SUBSCRIBE !
  12. am scris mai sus ca sunt incepator(incepator pe 2roti) carnetul il am de 3. merci de sfaturi
×
×
  • Create New...