zîmbesc Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Pai pune si tu un jpg, ceva sa ne motivezi putin! Si lasa niste bere si pentru intarziati Bere este...au început să se miște și grătarele...în orice caz, când ajungi te uiți după tipul cu șosete albe...c'est moi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Ceva de azi, ca am trecut sa salut lumea: Restu pozelor de azi AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Ceva de azi, ca am trecut sa salut lumea: WP_20140905_18_34_23_Raw__highres.jpg Restu pozelor de azi AICI. Bune rau bucatile alea... Gata...fuse si se duse. Mi-au placut mult gulasul, atmosfera, oamenii si organizatorii. Imi pare rau ca nu am ajuns si in anii precedenti, dar totul are un inceput! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 O petrecere cu adevarat intre prieteni! La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate