Sari la conținut

adda_m_p

Membra
  • Număr conținut

    248
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Ilfov/Tunari
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW F800 GS
  • Numar Moto
    UKO
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Shadow 600, Kawasaki VN 900 Special Edition
  • Interests
    mersul pe munte, motoarele, masinile, heavy metall, sporturile extreme

Vizitatori Recenți Profil

3.883 citiri profil

adda_m_p's Achievements

  1. adda_m_p

    Toyota Aygo - pareri

    Fiecare are un alt stil de mers. Masina mea de oras, avand motor mic si fiind si usoara chiar consuma putin. Eu o recomand strict pentru oras.
  2. Eu am trimis mail si am vb saptamanal cu cei de la Phoenicia, am facut si reclamatie la ANPC si tot pauza.... de clubul in cauza ce sa spun, au ales sa taca si sa nu se agite pentru noi, participantii. Le-am si spus celor de la Phoenicia ca nu intru in targetul lor de client si ca nu renunt la 150 Euro de principiu. Puteau sa fie si 5 lei.
  3. La ultima convorbire cu Phoenicia au spus ca asteapta norme de la Guvern ca nu stiu cum sa actioneze: sa ne faca refund, sa ne dea vouchere ..... bataie de joc!
  4. adda_m_p

    Toyota Aygo - pareri

    Noi am luat un Aygo in 2017, special pentru oras. Am ales varianta cea mai basic cu motor de 998cm. Suntem multumiti de ea. Face fix ce trebuie: merge din punctul A in punctul B. Nu are un demaraj fantastic, daca mai dai drumul la aerul conditionat in mers zici ca cineva i-a tras frana de mana dar, pana la urma nu viteza ne interesa. Protbagajul e ok pentru cumparaturile saptamanale cu mentiunea sa nu ramana nimic stocat in el. Intra lejer o bicicleta mica cu roti de 14" pentru copii si cam atat. Consumul e ok. Adica in aglomeratie si trafic de Bucuresti consuma 5,4 vara si daca mergi la drum intins sau mai lejer poti sa scoti si 4,9. E o masina foarte usoara, cand bate vatul mai puternic cam simti cum o muta dar pentru oras si mai ales parcat in oras e fantastica.
  5. Dar au anuntat undeva oficial daca se mai tine sau nu? Noi anul trecut am stat la Scoica si am zis ca na, nefiind mare diferenta sa stam chiar la Phoenicia anul asta....mare dezamagire. Nu mi-a spus nimeni ca nu exista posibilitate de anulare ca altfel tot la Scoica faceam rezervarea. Noi ca se tine sau nu, tot nu mai mergem deci avem camera de dat @Sinner, voi tine minte
  6. App de intalnirea Seawolfs: tot incerc sa-mi anulez rezervarea de la Phoenicia dar nu am reusit cu toate ca incerc de la inceputul pandemiei. Noi nu mai vrem sa participam si vrem sa ne recuperam banii pe camera dubla. Mai e careva care a luat teapa asta?
  7. https://www.olx.ro/oferta/tobe-evacuari-cobra-powerpro-2-into-1-kawasaki-vn-900-ID4aLUy.html
  8. Buna. Am o vesta cu protectie spate Dainese , marimea S , Eu am 58 kg si imi este  mica , merge mai degraba la copii (10- 14ani) . dar daca ai drum prin  zona metrou aparatorii patriei, si vrei sa o vezi , oricand . Pretul  este 140 lei . Numai bine

    fdgsdfhsdf.png

    dainese.png

    IMG_20190416_225228.jpg

    1. adda_m_p

      adda_m_p

      Multumesc, clar e mare. Eu caut ceva 6-7 ani

    2. Ivanica

      Ivanica

      s-a dat oricum .

  9. Caut sa cumpar platosa si protectii coate si genunchi pentru varsta 5-7 ani.
  10. Suntem in Serbia, langa Smederevo. Am ocolit Kosovo prin Albania Muntenegru Serbia. in Albania am trecut printr-o zona de munte foarte frumoasa, cu asfalt proaspat si multe ace de par.
  11. Ne-am uitat pe asigurare Kosovo nu era in plan, din cauza asta am si pus intrebari. Oricum, vom ocoli prin Muntenegru. » Post actualizat in 10 Sep 2018 04:53 Multumim de informatii
  12. Nu am pe asigurare XK. In Bosnia am intrat fara probleme. » Post actualizat in 09 Sep 2018 18:58 La asta ne uitam, noi ne calculasem pe distante ca de la Skhoder la Nis facem 4ore prin Kosovo. Cand am ajuns la cazare, omul ne-a indicat ca ar fi mai bine prin Macedonia-Serbia. Alternative am vazut, inapoi prin Muntenegru 8 ore, prin Macedonia 9 ore.
  13. Noi suntem la Skhoder in Albania. Vroiam doar sa tranzitam sa ajungem mai repede in Serbia » Post actualizat in 09 Sep 2018 18:54 Daca stiam ca e problema cu intratul in Kosovo, urcam de la Budva direct la Podgorica si Nis....
  14. Salut, noi suntem in Albania si vroiam sa tranzitam Kosovo spre Serbia. Gazda ne-a zis sa evitam ruta si sa mergem spre Macedonia si apoi Serbia. Zicea ca asigurarea noastra nu ar fi valida acolo si ca va trebui sa cumparam alta de la ei. Are careva informatii recente?
×
×
  • Creează nouă...