Jump to content

adda_m_p

Membra
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

About adda_m_p

 • Rank
  Adda

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Ilfov/Tunari
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  BMW F800 GS
 • Numar Moto
  UKO
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Shadow 600, Kawasaki VN 900 Special Edition
 • Interests
  mersul pe munte, motoarele, masinile, heavy metall, sporturile extreme

Recent Profile Visitors

2,788 profile views
 1. De ce le dai? Iti sunt mici? Eu am unele la fel dar L si imi sunt mari. Tot asa purtate 2-3 zile.
 2. Suntem in Serbia, langa Smederevo. Am ocolit Kosovo prin Albania Muntenegru Serbia. in Albania am trecut printr-o zona de munte foarte frumoasa, cu asfalt proaspat si multe ace de par.
 3. Ne-am uitat pe asigurare Kosovo nu era in plan, din cauza asta am si pus intrebari. Oricum, vom ocoli prin Muntenegru. » Post actualizat in 10 Sep 2018 04:53 Multumim de informatii
 4. Nu am pe asigurare XK. In Bosnia am intrat fara probleme. » Post actualizat in 09 Sep 2018 18:58 La asta ne uitam, noi ne calculasem pe distante ca de la Skhoder la Nis facem 4ore prin Kosovo. Cand am ajuns la cazare, omul ne-a indicat ca ar fi mai bine prin Macedonia-Serbia. Alternative am vazut, inapoi prin Muntenegru 8 ore, prin Macedonia 9 ore.
 5. Noi suntem la Skhoder in Albania. Vroiam doar sa tranzitam sa ajungem mai repede in Serbia » Post actualizat in 09 Sep 2018 18:54 Daca stiam ca e problema cu intratul in Kosovo, urcam de la Budva direct la Podgorica si Nis....
 6. Salut, noi suntem in Albania si vroiam sa tranzitam Kosovo spre Serbia. Gazda ne-a zis sa evitam ruta si sa mergem spre Macedonia si apoi Serbia. Zicea ca asigurarea noastra nu ar fi valida acolo si ca va trebui sa cumparam alta de la ei. Are careva informatii recente?
 7. Stiti cumva daca la statia ITP din Pipera se poate face programare? E cumva cea de la Arian Motors?
 8. Pe moto nu. In schimb daca stau pe bancheta din spate , indiferent de masina sau sofer, in 10-15 min ma ia ameteala si raul de miscare. Cred ca are legatura cu raza vizuala.
 9. adda_m_p

  Poze

  Am fost la parada Black Helmets si am vazut multe motocicliste. Ori nu se dau pe forum, ceea ce e de-nteles, fie nu au primit acces la cont
 10. acum ceva ani am facut aceasta miscare. Sotul facuse o "afacere" si s-a pricopsit cu o masina care a stat la noi inmatriculata pe pers x. Intr-o buna zi mi-a venit ideea minunata sa o inmatriculez pe noi si pentru ca fiscalul persoanei x era expirat, am fost la adm financiara sect 1 (de astia apartinea) si le-am zis ca bla bla nu am inscris masina si ca nu pot acum din cauza ca nu am fiscal si, duduia de acolo, mi-a dat o hartie in care scrie ca mi-a fost eliberat deja fiscalul la data de.... si ca nu mai apare la x-ulescu la impozit de le data respectiva. Deci, la sect 1 eu am capatat copie actualizata la fiscal
 11. Te duci la adm financiara de unde ai fiscalul ce l-a primit prietenul tau si ceri o copie actualizata. Prietenul tau nu-l poate declara nici el acum din cauza ca fiscalul ce il aveti e expirat. Dupa ce ai copia actualizata il poate declara prietenul tau apoi iti scoate si tie fiscal sa o poti declara.
 12. tocmai am primitun mail de la louis cu un 25E discount voucher valabil pana pe 7 dec. il mai vrei?
 13. Clar pentru politie e nevoie de 1 zi intreaga. Cel putin la Ilfov asa e. Luat bon de ordine dimineata la 9.30 si mers la munca, la gradi, mancat ceva pe-acasa, mi-a venit randul abia la ora 16. Numerele le primesc in 10 (zece) zile LUCRATOARE. Am intrebat de ce dureaza asa de mult comparativ cu luna iulie ( cand am stat 4 ore si numerele in aceeasi zi). Raspunsul a fost ca din 7 angajati in iulie au ramas 2 si inca nu au scos posturi la concurs si chiar asa, instruirea ar dura cel putin 6 luni pana sa ii lase singuri la ghiseu. Deci cine are drum la Pipera Ilfov sa-si ia zi libera.
×
×
 • Create New...