dirtbiker Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Salut baieti,din pacate mi s-au dus axa cu came si culbutorii de la mobra iar acuma caut altele.Intrebarea mea este daca stiti de unde pot sa le cumpar la un pret rezonabil ca pana acuma axa am gasit-o numai cu 900 de lei si sincer n-as prea da atata pe ea.Daca cunoasteti pe cineva care dezmembreaza sau aveti idee de unde pot sa le iau va raman dator ! ps: Mobra e din 91' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 vorbeste cu dan-moto parca , baiatul din timisoara care face sei, stiu ca si el avea ceva dr-uri de dezmembrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dirtbiker Postat August 16, 2014 Autor Share Postat August 16, 2014 moto_dan este..l-am intrebat deja si le-a vandut.mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate