Sari la conținut

kryst666

Membru
  • Număr conținut

    318
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kryst666

  1. prin bucuresti e mai ok acum , multi sunt plecati in concediu si e ceva mai liber.... centura e praf ....
  2. dar lumea nu a precizat un lucru : 20 lei de persoana pe zi...nu ma cac pe mine pentru 20-40 leu, dar 3 zile x20 lei a 2 persoane e 120 lei ceea ce e destul de mult...adica plm, nu au facut macar un abonamet ceva...in fine...yamaha si bmw au standuri pline cu noutati , ktm, ducati si kawa ok, atv-urile atrageau si ele ceva priviri, iar ora de custom si retro mobil au fost pe val... free riders si harley erau si ei prezenti, echipamente cam scumpe, dar una peste alta suna promitator pe anii viitori. cel mai mult ma impresionat yamaha care a venit cu modele 2015, fata de bmw , unde era un pusti care zicea ca gtl 1600 ebmai bun decat golwind ca are 6 cilindri si nu 4 , si ca e mai ok asa fara sa aiba marsalier )))...iar cel de la yamaha a fost uimit ca stiu mai multe si sa explic mai bine despre tracer decat el...restul e can-can.....scriu de pe telefon, nu bagati in seama erorile de scriere
  3. Se vinde proiect bobber nefinalizat din lipsa de timp/bani/spatiu de lucru : http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=584472&selpic=2&zoom=1#foto Este functional , dar trebuie schimbata distributia , si ce o mai fi pe acolo ( diverse garnituri , reglaj carburi, eventual comenzi avansate , alta sa , alt ghidon , eventual tobe, dupa gusturi ) . Are itp 2016, asigurare , se da fiscal , are cauciucuri noi , kit de lant nou , furca servisata , , am si un lant de distributie , baterie noua , electrica fuctioneaza ( semnalizari , stopuri, alternator , releu de incarcare) . » Post actualizat in 01 Oct 2014 20:10 s-a dat
  4. Absolut , ma gasesti pe acolo ... in principiu eu merg cu motorul non-stop , doar sa nu fie gheata sau zapada pe jos
  5. Salut. De miecuri m-am alaturat si eu comunitatii TDM. Motoreta de la @Banzai a ajuns la mine.Primele impresii( cu toate ca m-am dat vreo 2000km cu alta asta vara): trage foarte bine de jos, cuplu cam pe toata plaja de turatii, foarte manevrabila, comoda, consum decent functie de cat bagi mana in gaz ( pe A2 la viteze de 160-180km/h cu varfuri de 200 cam 6.9 , pe valea prahovei plus bv-tg.secuiesc si retur mers agresiv cam 4.8 , iar drum intins cu 100-110 4.3 in cap).Mai are mici bubite, dar care le voi rezolva incet incet, restul e can-can .
  6. Pentru cei din Constanta care ar vrea sa mearga , sa ma contacteze la numarul de telefon : 0727 644 696 - Andrei . Traseul ar fi in 2 variante , care se va supune la vot inainte de plecare . Nu vreau teribilisme , se va merge grupat in formatie zig-zag , cu o viteza decenta , fara a sari calul , cu mici opriri luate de comun acord inainte de plecare . 1 . Constanta - A2 - Slobozia - Ploiesti ( cuplaj cu Bucuresti ) - Sinaia - Brasov - TG.Secuiesc - Sanzieni 2. Constanta - A2 - Slobozia - Ploiesti - Cheia - Brasov ( cuplaj cu Bucuresti ) - TG.Secuiesc - Sanzieni La intoarcere nu pot sa ononorez pe nimeni cu prezenta , decat pana la Azuga , restul e can-can .
  7. vorbeste cu dan-moto parca , baiatul din timisoara care face sei, stiu ca si el avea ceva dr-uri de dezmembrat
  8. capacul de plastic de pe stanga care acopera pompa are cineva ? se pare ca a facut aripi . L.E. - l-am gasit la 30km de constanta azi , luat in roti de masini , l-am lipit si asigurat de motor cu 2 sarmulite mici .
  9. 1. curata - unge - regleaza sau schimba cablul de ambreiaj si nu o sa mai faca 2. desfa senzorul de neutral . vezi ca are o saiba de cupru . o iai la slefuit pana o subtiezi mai mult si o sa mai mearga o perioada . recomand sa-ti comanzi un senzor nou sau sh in stare buna . in principiu unul nou e 90 lei pe autonet
  10. rezervorul este de 14 cu tot cu rezerva . asa ca , fa alte calcule .
  11. Am detinut modelul 2006, nu cred sa fie mai diferit de 2004, iar la consum a fost cam asa : 3,5 l/100km pe autostrada cu viteza oscilanta intr 90 si 120 km/h , drumuri scurte , cu localitati aproximativ 3,8 l/100km , numai oras 4-4,5 l/100km , functie de trafic . Nu a sarit niciodata de 5 l/100km , indiferent de temperatura de afara . Mentionez ca motorul era carburatie .
  12. cat beam o cafea , un TEC ceva , faceam si treaba . nici nu trebuie sa pui mana , ca merg singure
  13. cand vrei sa sincronizezi carburile da un semn , am un carbtune pro . chiar si pentru alte mizerii poti apela )
  14. Update : http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/marian-saracila-fostul-viceprimar-al-localitatii-tuzla-condamnat-la-2-ani-de-inchisoare-477015.html
  15. cauta un sistem 4-2-2 de la gsxf 600 pana in 1996 . Daca gasesti pe la dezmembrari cred ca il iei cu vreo 200E maxim .
  16. Eu am incercat mai de toate , si am fost extrem de multumit de marca JMC , un ulei nemtesc adus de autonet . Dupa 18k de km a fost mai mult decat decent .La toate 3 schimburile , uleiul arata foarte bine , fata de motul sau motorex , care dupa 4k-5k de km arata extrem de dubios . acum am bagat bell ray sa vad cum e . Am observat ca , cutia lucreaza mai fin cu uleiul asta . Precizez ca am bagat numai 10w50 full sintetic .
  17. vezi ca aveau la yamaha bell ray la vreo 35 lei litru . io zic ca e ceva mai bun decat unul de masina .
  18. kryst666

    Accident Mamaia

    70 e limita . . Dar la cati tampiti sunt acum in perioada care taie dubla in mamaia , nu ma mai mira nimic . Beliti ochii , ca altfel beliti altceva .
  19. Si cel ,mai simplu e sa vezi starea amestecului dupa culoarea bujiilor . Iar daca ai pitici pe creier , poti sa faci asta la fiecare 100 km , si reglezi suruburile de aer pana la o culoare perfect caramizie , bineinteles , si sincronizatul de rigoare . Dar cel mai bine te duci la un meserias , ca stie ala ce are de facut , pentru ca daca esti atehnic , o sa-ti ia cam toata vara sa freci carburile si pentru ce ? Pentru vreo 200 lei care i-ai da la un service sa faca treaba asta , fara sa-ti mai bati tu capul , merita , ca din cate am vazut , la cbf e cam jale cu scosul bujiilor s.a.m.d.
  20. Prosti cate odata vanzatorii astia . Tu vrei sa cumperi si ei nu vor sa-ti vanda chiar daca au , pe motiv de " ce-ti trebe bahh dracii din alea " . Eu am mai patito , de cele mai multe ori pe buna dreptate din partea lor , dar una peste alta , sunt banii mei si fac ce vreau cu ei . Daca vreau sa-i dau pe tampenii asta e .
  21. Salut , se pare ca o sa intru intr-un viitor apropiat in clubul ntv , asta ca sa nu zic ca am intrat deja . Acum e in faza de proiect ( am fierul , dar il fac custom ) , dar imi trebuie un bord intreg ( eu nu am decat vitezometrul si nu stiu in ce stare e si daca merge , optic arata bine ) . Macar un turometru daca aveti , mi-ar prinde foarte bine .Am gasit afara pe un forum un proiect asemanator : http://ntvhonda.proboards.com/index.cgi?board=projectsnotyetstarted&action=display&thread=2894 .
  22. Am o epava cu acte de franta , mai exact doar cu certificatul de inmatriculare pe care scrie " vandut la data de " in franceza . Daca as vrea sa o inmatriculez mai am nevoie de ceva acte la ea ( certificat fiscal de franta , contract de vanzare , altele ) ?
  23. Cu grija ? Sa vezi cum e cu tourance > 10 plus
×
×
  • Creează nouă...