golgo Postat August 13, 2003 Share Postat August 13, 2003 vreau sa stiu si eu cate ceva despre simson de 250. Cat consuma aproximativ (afara si in oras ) ma rog cu carburator de minsk ca am vazut ca merge foarte bine la simson nu ala vechi de 50 de ani, fiabilitate,daca se gasesc piese de schimb etc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat August 13, 2003 Share Postat August 13, 2003 consum carburant: sistem original 3,7 l/100 km mediu. cu carb de minsk 2,8 l/100 km mediu. consum ulei: sistem original 100 ml/1000 km (a se ignora greseala de tipar din cartea tehnica), cu piston si segmenti de skoda 0,0... putere: 14 cp greutate 156 kg la gol lungime 2103 mm latime 750 mm inaltime la ghidon 1000 mm inaltimea sei 750 mm ampatament 1375 mm viteza max.: 115 km/h solo cu un ins de max. 80 kg. datele sunt pt. simson awo 425 S. mai multe date le gasesti in cartea tehnica. cauta pe www.motorlife.ro... motociclete/simson/manual tehnic.... are ceva peste 5 Mb. piese gasesti cu greu, dar motocicleta asta este foarte usor reconditionabila si se potrivesc tot felu' de piese de la alte vehicule... daca motorul este brici, sau adus la starea de brici, este foarte fiabil, cu conditia sa fie folosit in limitele sale... succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate