Lucian_M Postat August 7, 2022 Share Postat August 7, 2022 Înseamnă că te descurci pe plan local, sunt câțiva băieți buni prin Iași. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prise86 Postat August 7, 2022 Share Postat August 7, 2022 Acum 1 minut, Lucian_M a spus: Înseamnă că te descurci pe plan local, sunt câțiva băieți buni prin Iași. Vreo recomandare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 7, 2022 Share Postat August 7, 2022 Nu am, nu cunosc. Chestiile de întreținere curentă mi le fac eu (plus fac la alții), pentru chestii delicate am meșter la București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 La 08.08.2022 la 2:38, patrick1 a spus: E mai grele ... MC Trust (încredere) Era o ironie …ținea de spiritul moto al băieților …in vremurile alea …trecute și amuzante…Acum vreo 8 ani altfel stăteau treburile, timpul le iartă pe toate… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 12, 2022 Share Postat August 12, 2022 Eu am înțeles ce te chinui tu sa/mi spui…Ce nu înțelegi tu..e ca mi-e greu sa-ți explic discuțiile din timpurile alea…Numește , sarcasm, ironie…modul meu de a scrie numele unui mc..neimportant in n feluri pt mine. Sanatate tie și la toată lumea…și la ăștia de la MC Trist SRL … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate