Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  5,648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Lucian_M

 1. Păi ai deja ce îți trebuie, adică prindere, o bucată de șnur e ceea ce-ți lipsește.
 2. Foarte de acord, și eu procedez la fel, de obicei îi miros pe cretinii care se pregătesc să facă "manevre" de genul.
 3. Hsmbpl, ce idiot... Unul ca ăsta te omoară fără remușcări.
 4. La a mea i-am pus folie de sticlă ca la telefon, rezistă de un am, nu afectează imaginea.
 5. O să modifice săptămâna viitoare cu ceva șnur sintetic, subțire.
 6. Yep, dar n-am mai apăsat butonul, era fix sub răspunsul tău. Sufă de aia am folosit ca să-mi fac prindere pentru hainele moto când le las și plecăm la plimbare. Merge tăiată cu un sfic mai zdravăn, dar plec de la premisa că nu umblă mulți cu clești la purtător. 🫣
 7. Sufă de troliu nu-i ok? Serios, chiar și un șnur subțire de pantof e overkill pentru camera aia.
 8. Nu aș lua amortizor sh, decât dacă aș găsi la preț foarte bun și ar fi servisabil. Sh original e la mare ghici și poate fi într-o stare apropiată cu ce ai avut, deci nu merită.
 9. La a mea am folosit șuruburi galbene pentru lemn (cu cap PZ), iar unde n-am găsit șurub, am pus o faseta + șurubul original. La fosta Octavia s-au bulit găurile și am folosit direct fasete (soricei de plastic). Nevoia te învață. Sună fain soluția cu acele adaosuri de PPR, caut pe la Dioda. Dacă nu găsesc, mă descurc old-school, important e să nu se desfacă, nu-mi bat prea tare capul.
 10. Știu câțiva cioparisti ale căror hardughii scot niște sunete demne de un poligon de artilerie. Și le ambalează când pleacă, zici că fac drag-race. Sunt curios ce părere or să aibă dacă sunt opriți. Din fericire, ei merg puțin și foarte puțin.
 11. Nu a pus cont, să-i facă boșorogii donații. Ce fac, i-aș băga un leu.
 12. Deci ăștia mai în vârstă suntem boșorogi? Fuuuuck, mi-a dat o lacrimă. În loc să ajutați instant băiatul să-și reia activitatea de vlogging, vă comportați ca niște bătrâni invidioși că are GoPro 10 și îi dați peste degete. Bătrânilor care esteți voi bătrâni și boșorogi antici!
 13. Știu că sunt offtopic, dar are cineva din întâmplare piesa din imagine? Xj600s, firește, piesă din carburator, era total înțepenită
 14. Ăia nu se chinuie așa tare, insistă pe marketing (în special beamveu').
 15. Pentru început, aș zice să mergi în poligon cu cineva și să vezi cum se conduce o motocicletă, să vezi cum reacționează, cum se mișcă etc. Să construiești singură o motocicletă fiabilă, performanta, omologată - e o provocare.
 16. Eu eram ăla care șchiopăta. Să știi că nu mușcăm și nici nu facem discriminări.
 17. Domnișoara, îți propun să treci joia pe la teatru, ne adunăm mai mulți motocicliști la povești, plimbări etc. Cred că ți-ar prinde bine să-ți faci o mică idee referitoare la motociclete și la ce presupune funcționarea acestora.
 18. Nimeni nu a căpătat experiență direct. Așa că refacere rapidă și înapoi la ghidon!
 19. Cunoaștem. Am prins aglomerație la 35+ grade, echipat full cu piele, nu a fost chiar cea mai fericită experiență. M-am băgat printre mașini, majoritatea șoferilor mi-au făcut loc fără să dau nici măcar un claxon sau să bag mâna în gaz (tobă sport, dar nu-i burlan). Cu un pic de bunăvoință, se poate merge civilizat, zic eu. Cepeleagul cu table pe umeri le cam zice corect, poate încearcă să ne și ajute. Mor însă când îl aud cu saaaluuuut! Deci mă sting încet.
×
×
 • Create New...